Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάντελιτς: Θα ξαναφέρουμε το πρωτάθλημα στον Πειραιά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο MVP του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα, έπλεξε το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε, αποθέωσε τους ερυθρόλευκους φιλάθλους και τους υποσχέθηκε τίτλο.

Ο Μάρκο Πάντελιτς παραχώρησε συνέντευξη στον NovaΣπορ FM και μίλησε:

Για τη νίκη στην Κέρκυρα: “Κρατήσαμε τη διαφορά των πέντε βαθμών που έχουμε από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Στον αγώνα με την Κέρκυρα παίξαμε μπαλάρα και νομίζω πως ο κόσμος μας, που αγαπά πολύ τον Ολυμπιακό και είναι κοντά στην ομάδα, είναι πολύ ευχαριστημένος. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό το ρυθμό και να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι.

Η ομάδα προσπαθεί να παίξει επιθετικά κι αυτό το βλέπουμε εμείς και όλος ο κόσμος. Έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και στο ματς με την Κέρκυρα το αποδείξαμε ξανά. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά, όταν βρήκαμε το ρυθμό μας ήμασταν πολύ καλοί και φύγαμε ευχαριστημένοι από το γήπεδο.”

Για το πρωτάθλημα: “Ήμασταν φαβορί και πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά το αποδείξαμε και στη διάρκεια της σεζόν, ενώ τώρα βρισκόμαστε στο +5. Στον πρώτο γύρο είχαμε κάποιες κακές στιγμές, αλλά πιστεύω πως δεν θα πάθουμε το ίδιο στο δεύτερο γύρο και θα κρατήσουμε τη διαφορά για να πανηγυρίσουμε στο τέλος της σεζόν με τον κόσμο μας.”

Για τον κόσμο: “Οι οπαδοί μας παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην πορεία μας. Είναι κοντά μας και στο Γ. Καραϊσκάκης, αλλά και στα εκτός έδρας ματς, όπως φάνηκε και στην Κέρκυρα. Από μένα και όλους τους συμπαίκτες μου τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μας δίνουν έξτρα δύναμη.”

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: “Είμαι πολλά χρόνια επαγγελματίας, 16-17 χρόνια, κι έμαθα ένα πράγμα. Ο προπονητής πρέπει να κάνει σε μία ομάδα τη δουλειά του όπως τη βλέπει. Κι αυτός θέλει να έχει θετικά αποτελέσματα στο τέλος. Πιστεύω πως ο κύριος Βαλβέρδε κάνει τη δουλειά του με μεγάλο πάθος κι εγώ σαν ποδοσφαιριστής πρέπει να κάνω τη δουλειά μου, όπως πρέπει να την κάνω. Πιστεύω πως είναι ευχαριστημένος από μένα. Όλοι μας δουλεύουμε για το καλό του Ολυμπιακού. Ήρθα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Όμως ποτέ ένας παίκτης δεν είναι πάνω από την ομάδα. Η ομάδα πρέπει να είναι πάντα πάνω από όλους. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει ή ποιος παίζει καλά ή όχι.”

Για τη συνύπαρξή του με τον Κέβιν Μιραλάς: “Δεν ξέρω, πρέπει να ρωτήσετε τον κύριο Βαλβέρδε. Εγώ συνεργάζομαι με όλους τους παίκτες μου και προσπαθούμε όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Το ποιος θα παίζει και πού θα παίζει είναι θέμα του προπονητή. Εμείς είμαστε στον Ολυμπιακό για να προπονούμαστε, να κάνουμε τη δουλειά μας και στο τέλος αυτή η ενδεκάδα που επιλέγει ο προπονητής προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό μέσα στο γήπεδο.”

Για το ποιος είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού: “Ο Ιμπαγάσα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Δεν είναι όμως μόνο αυτός. Από τον αρχηγό μας, τον Νικοπολίδη, που έχει μεγάλο ρόλο στην ομάδα και δεν έχει σημασία που δεν παίζει, μέχρι και τον μικρότερο στο ρόστερ, όλοι είναι σημαντικοί και δίνουν μεγάλη ενέργεια. Σημασία δεν έχει τι έκανε ο ένας και τι έκανε ο άλλος. Στο τέλος αυτό που μετρά είναι να τερματίσουμε πρώτοι, κάτι που το θέλουμε κι εμείς και ο κόσμος μας. Να ξαναφέρουμε το πρωτάθλημα στον Πειραιά.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε