Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάντελιτς και… + 3

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με τον Σέρβο επιθετικό να ανοίγει τον δρόμο και τον Φουστέρ να υπογράφει το 0-2, ο Ολυμπιακός νίκησε στο δεύτερο ημίχρονο τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και έφυγε τρεις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Απείλησαν να φύγουν από το γήπεδο οι Κρητικοί που διαμαρτύρονται για την διαιτησία. Δείτε το βίντεο.

Το LIVE του αγώνα
 
Φραγκουλάκης: Είδατε όλοι τι έγινε σήμερα

Βαλβέρδε: Δείξαμε τι θέλαμε από το πρώτο λεπτό

Με τον Βαλβέρδε να χρησιμοποιεί για πρώτη φορά το 4-4-2 με τους Μιραλάς και Πάντελιτς μαζί στην επίθεση και τον Φουστέρ εκτός ενδεκάδας οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν δυνατά στο Παγκρήτιο. Στο 49ο λεπτό ο Πάντελιτς σημάδεψε το δοκάρι μετά από σέντρα του Μοντεστό, αλλά παρά την πίεση που ασκούσαν στα καρέ του Εργοτέλη δεν δημιούργησαν άλλη ευκαιρία μέχρι το 80ο λεπτό.

 
Τότε ο Ριέρα σέντραρε μες στην περιοχή και ο Πάντελιτς με κεφαλιά έλυσε τον γόρδιο δεσμό. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την φάση που ξεκίνησε από αμφισβητούμενο κόρνερ και απείλησαν μέχρι και να φύγουν από το γήπεδο. Από την ένταση που ακολούθησε αποβλήθηκαν ο Νικος Καραγεωργίου και ο Τάσος Μητρόπουλος.
 
Στη συνέχεια οι Κρητικοί βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση και άφησαν πολλά κενά στην άμυνα με αποτέλεσμα ο Φουστέρ να γράψει το τελικό 0-2 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.
 
Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός ανέβηκε μόνος πρώτος, τρεις βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, αφήνοντας τον Εργοτέλη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης(Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Μπέτο (82′ Καρέλης), Σαρρής, Ορφανός, Φραγκουλάκης, Λεάλ (71′ Ρομάνο), Μπούντιμιρ.
 
Ολυμπιακός(Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ντουντού, Μοϊσές, Ριέρα, Ρόμενταλ (92′ Γκαλίτσιος), Μιραλάς (90′ Μήτρογλου), Πάντελιτς (88′ Φουστέρ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε