Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάνθηρες 4Χ4… διέλυσαν τον Πλατανιά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά από δύο αγώνες χωρίς νίκη ο Πανιώνιος επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 4-0 του Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη, τελειώνοντας το ματς ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο. Τέταρτη εντός έδρας νίκη για τους Νεοσμυρνιώτες.

Το LIVE του αγώνα

Δύο αγώνες χωρίς νίκη είναι πολλοί για τον φετινό Πανιώνιο, όπως αποδείχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη. Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έκαναν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και σε αυτό το διάστημα “κλείδωσαν” το τρίποντο.

Μόλις στο 5ο λεπτό από την πάσα του Οκόγιε η μπάλα κόντραρε στον Αργυρόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του Κηπουρού. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι Κρητικοί δέχθηκαν και δεύτερο γκολ με τον Ρόκα να εκμεταλλεύεται την κακή έξοδο του Κηπουρού.

Με τη σέντρα σχεδόν ο Πλατανιάς απείλησε να ξαναμπει στο ματς αλλά το σουτ του Κάλαϊτζιτς σταμάτησε στο δοκάρι. Η ομάδα του Χατζηνικολάου δημιούργησε ακόμα δύο πολύ καλές ευκαιρίες ωστόσο όχι μόνο δεν κατάφερε να μειώσει αλλά πήγε στα αποδυτήρια με τρία τέρματα πίσω, αφού ο Αραβίδης “κρέμασε” τον Κηπουρό στο 41΄μετά από εξαιρετική ασίστ του Ντούνη.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Ντούνη στο 73΄να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Νεοσμυρνιωτών.

Ο Πανιώνιος έμεινε στην 3η θέση με 21 βαθμούς και πλησίασε στους δύο από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ενώ ο Πλατανιάς είναι στην 9η θέση με 12 βαθμούς.

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (77’ Γιαννούλης), Ντούνης (75’ Κολοβός), Αραβίδης (70’ Καμπάνταης), Οκόγε 

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): 
Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ντόε, Κουρτετσιώτης, Αγκιλέρα, Καλάιτζιτς, Αναστασάκος (57’ Ναζλίδης), Γκονζάλες (75’ Μιρτσέτα), Ουντότζι 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε