Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πανθρακικός-Ολυμπιακός:0-2

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Παρά τις απουσίες, οι “ερυθρόλευκοι” πήραν εύκολη νίκη και παρέμειναν στην 2η προνομιούχο θέση της βαθμολογίας, ενόψει των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκ. Δείτε το βίντεο.

Ο Βασίλης Τοροσίδης άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, έπειτα από την άστοχη έξοδο του Ρόκα. Στο 21ο λεπτό οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν τον Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος αποχώρησε τραυματισμένος(βαρύ διάστρεμμα) από τον αγωνιστικό χώρο και αντικαταστάθηκε από τον Ντιόγκο. Τα τέρματα του φιλοξενούμενων διπλασίασε ο Κώστας Μήτρογλου στο 29ο λεπτό με πλασέ σε κενή εστία. Οι Πειραιώτες είχαν και ένα δοκάρι στο 60ο λεπτό με τον Βασίλη Τοροσίδη.

Το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα έκανε ο Γιώργος Βαλεριάνος, που πήρε τη θέση του Ντιντιέ Ντομί στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Πανθρακικός-Ολυμπιακός(LIVE)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός: Χοσέ Ρόκα, Γιώργος Πιθαρούλης (74′ Γιάννης Κανωτίδης), Σπύρος Ματεντζίδης (82′ Νίκος Μπαχαρίδης), Λευτέρης Σακελλαρίου, Χουλιάν Λόπεθ, Κωνσταντίνος Ιασωνίδης, Μπερτράν Ρομπέρ (85′ Θανάσης Στόικος), Ανέστης Αργυρίου, Στιβ Λέο, Βλάσης Καζάκης, Φώτης Παπουλής

Ολυμπιακός: Αντώνης Νικοπολίδης, Ντιντιέ Ντομί (86′ Γιώργος Βαλεριάνος), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Γιώργος Γκαλίτσιος, Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γκονσάλες Οσκαρ, Ματ Ντάρμπισαϊρ (23′ Λουίς Ντιόγκο), Κώστας Μήτρογλου, Λομάνα Λούα Λούα (72′ Ζέσους Λεονάρντο)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε