Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Παντού γιορτές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η Λάρισα φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ολοκαίνουργιο “παλάτι” της, την ώρα που στο “Κλεάνθης Βικελίδης” οι φίλοι του Άρη θα στήσουν την δική τους γιορτή για τους θριαμβευτές της Μαδρίτης, στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το “AEL FC ARENA” ανοίγει τις πύλες του με την ελπίδα των ανθρώπων της Λάρισας να αποδειχτεί γούρικο. Στο πρώτο παιχνίδι στο νέο της γήπεδο και χωρίς τον Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο της η Λάρισα θέλει πάση θυσία τους βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην αντίπερα όχθη ο “δικέφαλος” μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στην Τούμπα δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, ενώ ο Μάκης Χάβος πονοκεφαλιάζει για τις απουσίες.
 
Την ίδια ώρα (17:15) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης φιλοξενεί τον Αστέρας Τρίπολης στον απόηχο της ιστορικής νίκης επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να δείξουν το ίδιο πρόσωπο και στο πρωτάθλημα καθώς έχουν μείνει ήδη αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Από την πλευρά τους οι Αρκάδες μπορεί να μην έχουν νίκη ακόμα στην Τρίπολη αλλά όταν παίζουν μακριά από αυτή μεταμορφώνονται καθώς έχουν γνωρίσει μόνο μία ήττα σε έξι ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε