Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παπακώστας: Ουδέποτε αναμείχθηκα σε στοιχηματισμό αθλητικού παιχνιδιού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στο απολογητικό του υπόμνημα προς τον 9ο τακτικό ανακριτή, ο εκ των 15 πρώτων κατηγορουμένων για τους οποίους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης επέμεινε πως δεν έχει παίξει ποτέ στοίχημα.
Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αναφέρει στο υπόμνημά του το οποίο δημοσιοποιήθηκε από το “Goal”:
 
“Ουδέποτε αναμείχθηκα είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων σε προσυνεννοημένους αγώνες και ουδέποτε είτε ο ίδιος είτε μέλος της οικογένειάς μου μετείχα σε στοιχηματισμό αθλητικού παιχνιδιού”.
 
Σχετικά με ονόματα που αναφέρονται στις συνομιλίες λέει: “Μου είναι παντελώς άγνωστο πρόσωπο με το όνομα «Διαμαντής». Από την οικογένεια Ψωμιάδη γνωρίζω μόνο τον Χρυσόστομο Ψωμιάδη και τον Σταύρο Ψωμιάδη ως παράγοντες της ΠΑΕ Καβάλας της οποίας διετέλεσα προπονητής. Ουδέποτε, όμως, είχα συζήτηση μαζί τους για αλλοιώσεις αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων και ουδέποτε μετέσχον καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε αλλοίωση οποιουδήποτε ποδοσφαιρικού αποτελέσματος”.
 
Τονίζει δε πως “… εξίσου παντελώς άγνωστοι μου είναι οι κ.κ. Γεώργιος Χαβενετίδης, Δημήτριος Δημητρίου και Ευάγγελος Δήμου, στους οποίους φέρομαι κατά την κατηγορία να υπέδειξα μέσω αγνώστων προσώπων να στοιχηματίσουν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε