Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Παπαλουκάς: Ανοίγει ένας νέος κύκλος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Καρπενήσι ο αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Παπαλουκάς έστειλε το μήνυμα για τη νέα σεζόν.

Μπορεί ο Ντούσαν Ίβκοβιτς να μην δώσει το παρών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των “ερυθρόλευκων”, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Σερβίας, ωστόσο ο Θοδωρής Παπαλουκάς με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ αναφέρθηκε στο νέο κύκλο που ανοίγει με τον “Ντούντα”.
 
“Ένας κύκλος της ομάδας έκλεισε κι ένας καινούργιος άνοιξε. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον κόουτς Ίβκοβιτς, γιατί αυτά που έχει πετύχει στην καριέρα του μιλούν από μόνα τους. Χαίρομαι που σ’ αυτό το νέο κύκλο που άνοιξε θα συνεργαστώ και πάλι με τον κ. Ίβκοβιτς και νομίζω ότι αυτή η επιλογή ήταν ότι καλύτερο για το επόμενο βήμα του Ολυμπιακού.
 
Το γεγονός ότι τα παιδιά που ήρθαν ήθελαν να έρθουν στην ομάδα το κάνουν πολύ σημαντικό. Η ομάδα δυνάμωσε πάρα πολύ παίρνοντας πάρα πολύ καλούς παίκτες. Μένουν κάποια κομμάτια για να μοντάρουμε το σύνολο και να προχωρήσουμε. Ακόμα είμαστε πολύ νωρίς αφού οι περισσότεροι παίκτες θα προστεθούν σε ένα μήνα και τότε θα πρέπει να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς δουλειάς”.
 
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σχολίασε με τη σειρά του: “Μια καινούργια σεζόν ξεκίνησε και πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με τα παλιότερα χρόνια. Κάνουμε μια καινούργια αρχή και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Τώρα πάμε να δουλέψουμε και περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά για να προχωρήσουμε μαζί.
Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις στην προετοιμασία όταν λείπουν τόσοι πολλοί βασικοί παίκτες. Αυτό όμως συμβαίνει σ’ όλες τις ομάδες που έχουν πολλούς διεθνείς. Το καλό είναι ότι για μας που μείναμε πίσω θα δουλέψουμε περισσότερο σε φυσική κατάσταση και θα πάρουμε ώθηση από τους νεαρούς που μας βοηθάνε σ’ αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας. Όταν έρθουν και τα υπόλοιπα παιδιά, θα έχουμε το χρόνο για να προετοιμαστούμε όλοι μαζί”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε