Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Παπαλουκάς: “Θα κυνηγήσουμε το όνειρο μας”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ΦΩΤΟ NEWSIT.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για την πρόκληση του τελικού κόντρα στην Μπαρτσελόνα αλλά και για την τούρτα γενεθλίων. “Οι δύο καλύτερες ομάδες έφτασαν στον τελικό” τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Γαστρεντερίτιδα αλλά παίζει στον τελικό ο Τεόντοσιτς. Δείτε βίντεο.

Οι δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ημιτελικού

Επίθεση δέχτηκε ο Μποντιρόγκα στο Παρίσι από οπαδούς του Ολυμπιακού

Από την κόλαση… στον τελικό ο Ολυμπιακός

Δείτε τα χάιλαιτς του αγώνα κόντρα στην Παρτιζάν

O Mίλος Τεόντόσιτς αποκλείεται να χάσει τον τελικό παρά την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί. ‘Τζος σε ευχαριστούμε” δήλωσε.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, σαφώς ανακουφισμένος μετά την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το μεγάλο ραντεβού με την Μπαρτσελόνα:

Δείτε απόσπασμα των δηλώσεων του Παναγιώτη Γιαννάκη όπως τις κατέγραψε η απεσταλμένη του NewsIt, Μαίρη Καλουτσάκη.

“Θεωρώ ότι οι δύο ομάδες του τελικού είναι οι καλύτερες με την πιο σταθερή πορεία κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε να παίξουμε με μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι από δύο ομάδες που έπαιξαν καλά. Αλλά κι ακόμη όταν δεν έπαιζαν καλά, ήξεραν πώς θα διαχειριστούν το παιχνίδι. Έχουν ταλέντο. Η ομάδα με τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει.”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε στο πάθος των παικτών του, ΦΩΤΟ EUROLEAGUE.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα του Ολυμπιακού μετά τον ημιτελικό και κυρίως στη γαστρεντερίτιδα που ταλαιπωρεί τον Μίλος Τεόντοσιτς :

“Το παιχνίδι μας είχε πολλή ενέργεια, πάθος, θέληση. Ξοδέψαμε αρκετή ενέργεια. Πνευματικά πιστεύω θα συγκεντρωθούμε για να ξεκουραστούμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι. Δεν έλειψαν τα προβλήματα βέβαια. Ο Τεόντοσιτς έχει γαστρεντερίτιδα. Ελπίζουμε να είναι έτοιμος να βοηθήσει.”

ΦΩΤΟ EUROLEAGUE.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς που έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκά τρόπαια ξέρει καλύτερα από τον καθένα την ψυχολογία αυτών των αγώνων. 

“Οι ομάδες με τη μεγαλύτερη σταθερότητα βρίσκονται στον τελικό. Έχουν χρόνια κι οι δύο να κερδίσουν τον τίτλο. Τον έχουν ανάγκη. Ελπίζω να κοντρολάρουμε το παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να “σκοτώσει” τον αντίπαλο. Εμείς έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια από πέρυσι σε όλα τα επίπεδα. Αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ.”

Όσον αφορά στην τούρτα γενεθλίων που πρέπει να αγοράσει…

“Θα πρέπει να πάρω τεράστια τούρτα για να δώσω σε όλους. Για ποιον να πρωτοπώ; Για τον Τσίλντρες, για τον Μίλος, για τον Λίνας; Για τον Μπουρούση, που μας βοήθσε με τα ριμπάουντ; Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω. Το σημαντικό είναι να είμαστε σοβαροί αύριο γιατί πραγματικά το αξίζουμε.”

ΦΩΤΟ REUTERS.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε:

“Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι δύσκολος αντίπαλος και πλήρης σε κάθε θέση. Ξέρουν να προσαρμόζονται σε κάθε ματς. Ξέρουν να εκμεταλλεύονται τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου. Θα είναι από τους μεγάλους τελικούς που μπορεί να φανταστεί κανείς, μια διαφήμιση για το μπάσκετ.”

ΦΩΤΟ EUROLEAGUE.

Ο Πιτ Μάικλ που έχει δώσει μεγαλύτερη ποιότητα στη φετινή Μπαρτσελόνα θωρεί ότι ο τίτλος θα κριθεί από τη θέληση:

“Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για την πρόκριση. Οι δύο ομάδες δίνουν μάχες, ξέρουν να κερδίζουν. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι το χθεσινό. Το αμυντικό παιχνίδι ήταν καλό, το επιθετικό λιγότερο καλό. Τέλος πάντων. Αν θέλει να φτάσει κανείς μέχρι το τέλος, θα πρέπει να δείξει τι μπορεί να κάνει. Ανυπομονώ.”

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί στις 19.30 στο Παλέ Ντε Μπερσί και εκεί θα διαπιστωθεί η ετοιμότητα του Μίλος Τεόντοσιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε