Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παπάζογλου: Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται την εύνοια της διαιτησίας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τα παράπονα του Πανσερραϊκού για την διαιτησία εξέφρασε ο Τάσος Παπάζογλου ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Δεν καθίσαμε πίσω. Κοιτάξαμε τον Παναθηναϊκό στα ίσια. Παίξαμε ανοιχτό ποδόσφαιρο. Ο ρέφερι μας αδίκησε στο πρώτο ημίχρονο.

“Αν έδινε το πέναλτι θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα και θα πηγαίναμε με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια. Αυτό δεν έγινε, μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με την πλάτη στον τοίχο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται την εύνοια της διαιτησίας. Βάλαμε ένα γκολ, δε ξέρουμε γιατί το ακύρωσε. Τώρα κοιτάμε μπροστά τη συνέχεια. Το καλό είναι ότι η ομάδα δεν είναι στην τελευταία θέση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να σωθούμε όσο γίνεται νωρίτερα.

Βέβαια, μας αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα γιατί δεν πήραμε έστω και το βαθμό της ισοπαλίας”, είπε ο αμυντικός των “λιονταριών”, ενώ όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενη συμμετοχή σε ένα ντέρμπι “αιωνίων” την επόμενη σεζόν, καθώς αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό απάντησε χαρακτηριστικά: “Γιατί όχι. Είμαι δανεικός στον Πανσερραϊκό και το μυαλό μου είναι εκεί τώρα και στο να βοηθήσω την ομάδα μου να σωθεί. Μετά το καλοκαίρι θα έχω το μυαλό μου στραμμένο στον Ολυμπιακό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε