Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παπάζογλου κερνάει, Παπάζογλου πίνει – Τρίποντο παραμονής για τον ΟΦΗ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με ένα γκολ και μία ασίστ ο Θανάσης Παπάζογλου οδήγησε τον ΟΦΗ στη νίκη με 2-0 επί της Κέρκυρας και απομάκρυνε την ομάδα του από τις τελευταίες θέσεις. 13 ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι “Φαίακες”.

Το LIVE του αγώνα

Ο ΟΦΗ επιβεβαίωσε την δύναμη της έδρας του και πήρε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο που τον έφερε αρκετά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Κρητικοί, ουσιαστικά, κατάφεραν να τελειώσουν το ματς με την Κέρκυρα από το πρώτο ημίχρονο . Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Θανάσης Παπάζογλου ο οποίος αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 27΄, δευτερόλεπτα αργότερα πήρε το… αίμα του πίσω ανοίγοντας το σκορ με προβολή από τη μικρή περιοχή.

Ο 24χρονος στράικερ μετατράπηκε από σκόρερ σε δημιουργό στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σερβίροντας για τον Περογαμβράκη ο οποίος αφού πέρασε και τον Αναστασόπουλο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε αφού η Κέρκυρα φάνηκε ανήμπορη να αντιδράσει. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ συμπλήρωσε 13 ματς χωρίς νίκη.

ΟΦΗ (Πετράκης): Αγριμάκης, Σαρ, Μπανούσης (61’ Βιτώρος), Μονιάκης, Ζορμπάς (60’ Μπούρμπος), Κουτσιανικούλης (76’ Μακρής), Παπάζογλου, Κουρδάκης, Λαπμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Σόουζα.

Κέρκυρα (Μάντζιος):
Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Αγρίτης (10’ Γκέσιος), Λεόν, Μοντέιρο, Τσουμάνης, Τσοκάνης (70’ Ηλιάδης), Στάμου (46’ Γιάντσης), Ζουμπουλάκης, Κυβελίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε