Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παπούλιας: “Μακάρι να ήμουν εγώ στην κυβέρνηση”

Την κουβέντα αυτή είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα κορίτσια του πόλο τα οποία επέστρεψαν από το Αϊντχόφεν με το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Προσφέρετε μία δροσερή αύρα, τη διακεκαυμένη περίοδο που περνάμε. Είναι σημαντικό πως προβάλλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Έχουμε χάσει τη δύναμή μας αλλά εσείς με τις επιτυχίες σας, μας κάνετε εθνικά υπερήφανους. Γνωρίζω ότι διατηρείτε παράπονα και τα παράπονά σας είναι δίκαια. Μακάρι να ήμουν εγώ στην Κυβέρνηση και να έδινα λύσεις σε κάποια θέματα. Έχετε πέσει θύματα μιας δύσκολης περιόδου για την ελληνική κοινωνία. Αποτελείται την χρυσή εξαίρεση, αφού δίνοντας το εκατό τις εκατό της ψυχής σας και με πενιχρά μέσα, καταφέρνετε να παραμένετε στην κορυφή του κόσμου» δήλωσε ο πρώτος πολίτης της χώρας.

Συνεχίζοντας, είπε ότι είδε όλα τα παιχνίδια από την τηλεόραση με εξαίρεση τον τελικό.

Η κορυφαία πολίστρια στην Ευρώπη και στον κόσμο για το 2011, Αλεξάνδρα Ασημάκη, επεσήμανε: “Ζητάμε λύσεις, δεν έχει δοθεί καμία λύση στα προβλήματά μας. Αποτελεί μεν τιμή η επίσκεψή μας στον Πρόεδρο αλλά θα πρέπει να δοθούν λύσεις. Τα μηνύματα του Προέδρου ήταν ευδιάκριτα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε