Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παπουτσάκης: Θα συντρίψουμε εκείνους που μας βάζουν εμπόδια

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Αιχμές για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του από την διαιτησία άφησε ο πρόεδρος του Εργοτέλη και της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομαδας:

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι η φετινή προσπάθειά μας για την υπέρβαση θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Είχαμε και έχουμε, ωστόσο, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και στην ενότητα που αποπνέει ο σύλλογος που αγαπάμε και υπηρετούμε. Εκτός από τις αναμενόμενες δυσκολίες, όμως, προέκυψαν και άλλες.

Εμπόδια που κάποιοι τοποθετούν συνεχώς στο δρόμο μας. Εμπόδια που δυστυχώς μας έχουν κοστίσει βαθμούς και τη δυνατότητα να βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή πολύ ψηλότερα στη βαθμολογία. Δεν πρόκειται, βέβαια, να κάνουμε σε κανέναν τη «χάρη» και να απογοητευτούμε ή να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια.

Μπορεί να έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να μας πλήξουν βαθμολογικά, αλλά δεν πρόκειται να καταφέρουν ποτέ να πλήξουν την ενότητα, τη μαχητικότητα, την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια ενός ανεξάρτητου οργανισμού που λέγεται Εργοτέλης.

Να ξέρουν άπαντες ότι τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Όλοι μαζί, ομάδα και φίλαθλοι όχι μόνο θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια, αλλά θα συντρίψουμε και εκείνους που τα τοποθετούν.

Κοιτάζουμε μπροστά και προσβλέπουμε σε ένα νέο νικηφόρο ξεκίνημα αρχής γενομένης από το μεθαυριανό παιχνίδι. Το Παγκρήτιο είναι το μεγάλο μας “όπλο”. Ας το αποδείξουμε και πάλι όλοι μαζί την Κυριακή για να κοιτάξουμε ακόμα ψηλότερα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε