Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παππάς: Εγώ είμαι θετικός, αλλά...

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.03.2012 | 19:01
Πρώτη δημοσίευση: 06.03.2012 | 19:01

“Βοήθησα και θα βοηθήσω και στο μέλλον”, ήταν η απάντηση του Πέτρου Παππά προς τους οπαδούς της Original, που επισκέφτηκαν την Τρίτη τα γραφεία του. Ο πρώην μεγαλομέτοχος τόνισε πως είναι θετικός για τη συνάντηση με Μελισσανίδη, αλλά τόνισε πως η στάση του Νοτιά και η άρνηση των Γκούμα-Χατζηιωάννου δεν επιτρέπουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των περίπου 100 οπαδών της Original με τον Πέτρο Παππά, έξω απ' τα γραφεία του πρώην μεγαλομετόχου της ΑΕΚ.

Μετά από 45 λεπτά παρουσίας των οπαδών στον χώρο, ο κ. Παππάς -συνοδευόμενος από την προσωπική του φρουρά- είχε διάλογο μαζί τους έξω από τα γραφεία του.

Μέσα σε απόλυτα ειρηνικό κλίμα λοιπόν, οι οπαδοί άκουσαν τον πρώην μεγαλομέτοχο να τους επαναλαμβάνει γνωστά πράγματα.

Καταρχάς ότι ξεκίνησε μ’ ένα μικρό ποσοστό στην ΑΕΚ και κατέληξε -χωρίς να είναι σκοπός του- μεγαλομέτοχος. Ότι τα χρέη της ΠΑΕ εκτινάχθηκαν το 2008. Και φυσικά ότι ο ίδιος βοήθησε ήδη την ΑΕΚ, καθαρίζοντας το δάνειο από τη Morgan Stanley.

Παρόλο που επανέλαβε, δε, ότι δεν μπορεί να εντοπίσει (!) τον Νίκο Νοτιά, αφού εκείνος εξακολουθεί να μην απαντά στα e-mail και να μη δίνει σημάδια των προθέσεών του, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει εκ νέου την ΑΕΚ.

Ακόμα, όμως κι αν τόνισε ότι είναι θετικός στο να παρευρεθεί στη συνάντηση των μετόχων του 2004 με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αναρωτήθηκε πώς και αν θα πραγματοποιηθεί αυτή, από τη στιγμή που οι Γκούμας και Χατζηιωάννου δήλωσαν δημοσίως την άρνησή τους.

Οι οπαδοί από την πλευρά τους, άκουσαν σε απόλυτα ήρεμους τόνους τον Παππά, ωστόσο ξεκαθάρισαν πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο ο τρόπος που θα καταφέρουν να συνεννοηθούν οι μέτοχοι, όσο το να μη σκεφτεί κανείς απ’ αυτούς να επιτρέψει τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Πριν αποχωρήσουν, δε, επανέλαβαν την υπόσχεση που είχαν δώσει και κατά την επίσκεψη στα γραφεία του Τάκη Κανελλόπουλου, ότι θα συνεχίσουν τις επισκέψεις, με πιθανότερο επόμενο προορισμό τον Πόλυ Χατζηιωάννου.

Να τονίσουμε πως οι οπαδοί είχαν κρεμάσει και τα τρία... γνωστά πανό, που ανέφεραν "Τέρμα τα θα, βάλτε τώρα τα λεφτά", "Αν η ΑΕΚ διαλυθεί θα τρομάξει όλη η γη", "Το μέλλον της ΑΕΚ στα χέρια σας, το δικό σας στα δικά μας".


   Διαδώστε αυτό το άρθρο