Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παππάς: Το μέλλον της ΑΕΚ κρίνεται απ’τον Νοτιά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ο μόνος που μπορεί αυτή τη στιγμή να σώσει την ομάδα τόνισε ο Πέτρος Παππάς που ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να δώσει άλλα χρήματα.

Η διοικητική αβεβαιότητα παραμένει στην ΑΕΚ και η συνάντηση που κάλεσε ο Γιάννης Βούρος είναι στον “αέρα” μετά τις αρνήσεις των Χατζηιωάννου και Γκούμα.

Ο Πέτρος Παππάς μιλώντας στην “Εξέδρα” τόνισε ότι μοναδική λύση αυτή τη στιγμή είναι ο Νίκος Νοτιάς:

“Αν γίνει η συνάντηση, εγώ θα δώσω το παρών, ωστόσο δεν βλέπω πολλές πιθανότητες. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στην παρούσα φάση. Εν πολλοίς το μέλλον της ΑΕΚ κρίνεται από τον κ. Νοτιά. Αυτός είναι που πρέπει να καλύψει το μεγαλύτερο κομμάτι. Είχα προσπαθήσει να έρθω σε επαφή μαζί του πριν δύο εβδομάδες, αλλά ακόμη δεν έχει απαντήσει στο e-mail μου. Τον προέτρεπα να συμμετέχει, αλλά και να φανερώσει τις προθέσεις του. Θεωρώ ότι με μια τέτοια κίνηση θα άνοιγε ενδεχομένως το δρόμο και για άλλους δανειστές, όπως αυτούς που έχει βρει ο κ. Νικολαΐδης. Εγώ ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα. Και μάλιστα πρώτος. Θυμάστε όλοι τι έγραφαν για βραχνά της Morgan Stanley. Πλέον αυτός δεν υπάρχει.”

Όσον αφορά στις προθέσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Πέτρος Παππάς δεν είχε ξεκάθαρη απάντηση: “Μιλήσαμε αν θυμάμαι καλά πριν από τρεις εβδομάδες. Δεν είμαι σίγουρος ακριβώς τι θέλει να κάνει ο κ. Μελισσανίδης. Δεν κατάλαβα ακριβώς τις προθέσεις του, γι’ αυτό καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο.”

Νέο κάλεσμα Τροχανά σε Γκούμα και Χατζηιωάννου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε