Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παραδοχή γνωστού τενίστα: “Έκανα κοκαΐνη”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

“Θετικός” σε χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης βρέθηκε τον περασμένο Απρίλιο ο Βρετανός τενίστας, Νταν Έβανς, όπως ανακοίνωσε με σημερινή του δήλωση ο ίδιος ο αθλητής.

Το νούμερο 50 της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος έφτασε εφέτος στον πρώτο του τελικό σε τουρνουά της ATP (Σίδνεϊ) κι αγωνίστηκε για τη Μεγάλη Βρετανία στο “Davis Cup”. παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία παραδέχθηκε το σφάλμα του.

“Είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για μένα και ήθελα να έρθω προσωπικά και να σας πω ότι πριν από μερικές ημέρες ενημερώθηκα πως τον Απρίλιο βρέθηκα θετικός σε χρήση κοκαΐνης. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το άθλημα που υπηρετώ. Έκανα ένα λάθος και πρέπει να το αντιμετωπίσω”, παραδέχθηκε ο Εβανς απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους του Τύπου και πρόσθεσε: “Απογοήτευσα πολλούς ανθρώπους με την πράξη μου, την οικογένειά μου, τον προπονητή μου, την ομάδα μου, τους χορηγούς, το βρετανικό τένις και τους οπαδούς μου. Το μόνο που έχω να πως σε όλους είναι ένα μεγάλο συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου”.

Ο Έβανς, ο οποίος αποχώρησε από το τουρνουά “Queen’s Club” λόγω τραυματισμού, θα τιμωρηθεί επίσημα από τις 26 Ιουνίου και δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο τουρνουά Wimbledon.

“Ο κ. Έβανς κατηγορήθηκε στις 16 Ιουνίου για παραβίαση των κανονισμών αντιντόπινγκ” ανακοίνωσε η αρμόδια επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας και συνεχίζει: “Ο κ. Έβανς παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση κοκαΐνης στο δείγμα που έδωσε στις 24 Απριλίου. Η τιμωρία που θα του επιβληθεί θα έχει ισχύ από τις 26 Ιουνίου”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε