Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παραγοντική… μόδα τα αποδυτήρια των διαιτητών

ΦΩΤΟ, EUROKINISSI
Μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε κατέβει στα αποδυτήρια μετά τους αγώνες του Ολυμπιακού με Άρη και ΠΑΟ, ο Σταύρος Αδαμίδης τα έβαλε με τον Κάκο μετά το ντέρμπι των «δικεφάλων» στην Τούμπα. Παράπονα και για Γιάχο! Πρόβλημα με Τζιμπούρ.

Τούμπα… στις καθυστερήσεις, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-1

Ξέσπασμα Δέλλα: Δολοφόνοι και εκληματίες των γηπέδων να πάνε φυλακή

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, ήταν δυσαρεστημένος με την απόδοση του Τάσου Κάκου στην Τούμπα και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στον Κερκυραίο ρέφερι. Του ξεκαθάρισε ότι δεν του καταλογίζει δόλο στην φάση της αποβολής του Μανωλά, επειδή όμως θεωρεί ότι έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, του τόνισε ότι έχασε τη φάση:
 

«Έκανες ένα σφάλμα που επηρέασε το παιχνίδι. Η φάση δεν ήταν για κόκκινη κάρτα. Ξέρω πως δεν είχες δόλο, αλλά ήταν απλά μία λανθασμένη απόφαση», είπε χαρακτηριστικά ο Αδαμίδης στον Κάκο.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε κατηγορήσει την προηγούμενη εβδομάδα τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού επειδή ακολουθούσε αυτή την τακτική.
 
Η διαιτησία της Τούμπας όμως δεν ήταν το μόνο που δυσαρέστησε τον πρόεδρο της «Ένωσης». Ο Αδαμίδης επικοινώνησε με τον Πατρίκ Κομνηνό και του την δήλωσε αντίθεσή του σχετικά με την διακοπή του αγώνα στο Παγκρήτιο, για την αναμέτρηση μεταξύ Εργοτέλη και Ολυμπιακού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε