Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παραιτήθηκε ο Ελευθερόπουλος – Τον στηρίζουν οι παίκτες!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η νέα ήττα του Πανιώνιου από την Κέρκυρα είχε ως επακόλουθο την παραίτηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από τον πάγκο της ομάδας. Υπέρ της παραμονής Ελευθερόπουλου στην ομάδα τάχθηκαν οι παίκτες των “κυανέρυθρων”, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά ότι η αλλαγή προπονητή αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι επιβεβλημένη, ενώ ευχαρίστησε όλους στον σύλλογο για την βοήθειά τους όλο αυτό το διάστημα.

“Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι ενδεδειγμένη η αλλαγή προπονητή στην ομάδα. Το μόνο που ήθελα από την αρχή που ανέλαβα ήταν το καλό της ομάδας και των παικτών μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που η πρώτη μου προσπάθεια σαν προπονητής έγινε στον Πανιώνιο και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν αυτό το διάστημα, την διοίκηση και τους φιλάθλους, ειδικά τα παιδιά στο πέταλο που δεν έπαψαν να μου δείχνουν την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους. Πάνω από όλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ελευθερόπουλου στην συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο, οι παίκτες των “κυανέρυθρων” εξέδωσαν στην συνέχεια ανακοίνωση με την οποία επιθυμούν την παραμονή του «Ελέ», αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για το ατυχές αποτέλεσμα στο νησί των Φαιάκων και γενικά για την κακή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Πανιωνίου:

“Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη τόσο για το σημερινό αποτέλεσμα, όσο και για την κακή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί με τον προπονητή μας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Διαβάστε ακόμα…

“Ανάσα” με Κολοβό η Κέρκυρα – Πήρε τον… αέρα του Πανιώνιου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε