Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παραιτήθηκε ο Καραμανλής

Παραιτήθηκε ο Καραμανλής
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.07.2011 | 19:53
Πρώτη δημοσίευση: 17.07.2011 | 19:53

Ο  πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να υποβάλει την παραίτηση του και με ανακοίνωση του εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο.

Η ανακοίνωση:

"Σήμερα ενημέρωσα τον συνεργάτη του κ. Φιλίππου ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω να διοικώ την ΑΕΚ ΚΑΕ και θα πρέπει ο ίδιος να ασκήσει πλέον, τα δικαιώματά του ως μέτοχος και να συγκαλέσει Γ.Σ. για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Μου διαμηνύθηκε ότι ο κ. Φιλίππου δεν επιθυμεί να εκλέξει νέο Δ.Σ., ούτε να ασκήσει άλλο δικαίωμα διοίκησης ή διαχείρισης, κάτι που ούτως ή άλλως δεν έκανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Μετά την εξέλιξη αυτή αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου από το Δ.Σ. της ΚΑΕ. Θα ενημερώσω άμεσα το Δ.Σ. του σωματείου της ΑΕΚ, το οποίο πρέπει να εξετάσει τις προοπτικές της ομάδας και να αναλάβει να μιλήσει με υποψήφιους επενδυτές του τμήματος μπάσκετ. Μέχρι σήμερα η μόνη πρόταση που έχει κατατεθεί είναι αυτή του κ. Γριμάνη, με την οποία επιδιώκεται η άμεση επιστροφή της ΑΕΚ εκεί που δικαιωματικά ανήκει, στην Α1 εθνική κατηγορία.

Την πρόταση αυτή έχει, ήδη, αποδεχθεί με καλά λόγια ο κ. Χατζηχρήστος. Μακάρι να υπάρχουν κι άλλες προτάσεις εξίσου φιλόδοξες και από άλλους φίλους της ΑΕΚ και να προτιμηθεί η καλύτερη."


   Διαδώστε αυτό το άρθρο