Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Παρακολουθούν Σπανούλη οι Ράπτορς”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το συμβόλαιο του Έλληνα γκαρντ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα με ιστοσελίδα από τον Καναδά οι Τορόντο Ράπτορς εμφανίζονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα της “raptorshq.com” η ομάδα του Τορόντο παρακολουθεί στενά τον αρχηγό των Πειραιωτών, το συμβόλαιο του οποίου λήγει με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Οι διοικούντες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, βέβαια, έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους για την επέκτασή του, ενώ και ο ίδιος ο 30χρονος γκαρντ φαίνεται να θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Σύμφωνα με την καναδική ιστοσελίδα, ο Βασίλης Σπανούλης προορίζεται για τον αντικαταστάτη του Ισπανού πλέι μέικερ, Χοσέ Καλντερόν.

Μάλιστα οι οπαδοί των Ράπτορς στην πλειοψηφία τους φαίνεται να γνωρίζουν τον παίκτη και συζητώντας στα φόρουμ μοιάζουν χαρούμενοι με την πιθανότητα να υπογράψει ο παίκτης στο Τορόντο. “Ο Τζεφ Βαν Γκάντι τον έθαψε στον πάγκο στο Χιούστον. Στην Ευρώπη είναι εκπληκτικός και ίσως δεν του δόθηκε η ευκαιρία να δείξει την αξία του στο ΝΒΑ”, είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που γράφτηκαν στα φόρουμ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Να θυμίσουμε πως ο Σπανούλης έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στο ΝΒΑ, συγκεκριμένα την περίοδο 2006-2007, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Έπαιξε σε 31 παιχνίδια με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς, έχοντας κατά μέσο όρο 2,7 πόντους, 0,9 ασίστ, 0,7 ριμπάουντ και 0,2 κλεψίματα σε 8,8 λεπτά συμμετοχής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε