Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Παράνομες οι μετεγγραφές του Ηρακλή! – Ελπίζει για παραμονή ο Αστ. Τρίπολης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η Επιτροπής Ιδιότητας και Μεταγραφών αποφάσισε την ανάκληση των μεταγραφών που πραγματοποίησε ο Ηρακλής κατά την περίοδο του Ιανουαρίου και ο γηραιός κινδυνεύει με αφαίρεση 7 βαθμών, κάτι που αν συμβεί δίνει την παραμονή στον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτή η εξέλιξη αναμένεται να επωφελήσει τον Αστέρα Τρίπολης καθώς ενισχύει την καταγγελία που έκαναν οι Αρκάδες προς την ΠΑΕ Ηρακλής για τη χρησιμοποίηση αυτών των παικτών στο πρωτάθλημα. Το αρμόδιο όργανο της ομοσπονδίας έκρινε πλαστή την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης και ανακαλεί όλες τις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο.
 
Οι άνθρωποι του Ηρακλή ζήτησαν από την Επιτροπή προθεσμία για να καταβάλλουν υπόμνημα και να αναβάλουν την εκδίκαση της υπόθεσης στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε.
 
Αυτό σημαίνει πως απόψε θα αποφασίσει η Λίγκα για το αν τελικά θα αφαιρεθούν οι 7 βαθμοί από τον Ηρακλή, πράγμα το οποίο θα σημαίνει ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα παραμείνει στην κατηγορία καταλαμβάνοντας τη 13η θέση!
 

Η σχετική ανακοίνωση:

-Με την υπ΄ αριθμ. 669/2011 ομόφωνη απόφασή της ανακαλεί τα δελτία αθλητικής ιδιότητας των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που εκδόθηκαν τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2011, λόγω δόλιας έκδοσής τους, σύμφωνα με το άρθρο 34, παράγραφος 1γ του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων. Τα ανακαλούμενα δελτία είναι τα ακόλουθα:
1. Zerka Monsef (αριθμός δελτίου 1366962)
2. Witkoski Norbert (αριθμός δελτίου: 1366983)
3. Epalle Zoel (αριθμός δελτίου: 572008)
4. Kaita Haruna Sani (αριθμός δελτίου: 1367301)
5. Robles Javier Sebastian (αριθμός δελτίου: 1366961)
6. Mahop Ngwat (αριθμός δελτίου: 1366963)

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ χρηματική ποινή ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 34, παράγραφος 1γ του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων.
Αποστέλλει το φάκελο της υπόθεσης στα αρμόδια όργανα.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε