Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Δύο παιδικά χαμόγελα στο Ρίο με πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ένα παιδικό χαμόγελο μπορεί να σου προσφέρει την ευτυχία, δύο, όμως, σου προσφέρουν ανείπωτη χαρά.

Στην επίσημη παρουσίαση της παραολυμπιακής ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Βραζιλία, την παράσταση έκλεψαν ο Παναγιώτης Αραβίδης και η Μαρίνα Λαζαρίδου. Ο λόγος δεν είναι αθλητικός, αλλά μία πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ ΑΕ που συγκίνησε τους παρευρισκομένους και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής, για την πολύτιμη στήριξη της εταιρίας στο Κίνημα, ζήτησε από τον ομόλογό του στην ΟΠΑΠ ΑΕ, να τον συνοδεύσει στην Βραζιλία. Ο Καμίλ Ζίγκλερ, όμως, αποφάσισε αντί για να πάει ο ίδιος, τα χρήματα να δοθούν για τα εισιτήρια και τη διαμονή στην Βραζιλία δύο μικρών παιδιών με αναπηρία. Η απόφαση, αυτή, όπως είναι φυσικό έγινε δεκτή με μεγάλη συγκίνηση και οι δύο τυχεροί είναι ο Παναγιώτης και η Μαρίνα.

Ο Παναγιώτης φανερά συγκινημένος σχολίασε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο κ. Φουντουλάκη που του μίλησε και μέσω skype. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα πάω στην Βραζιλία και δεν το χάνω με τίποτα!». Από τη μεριά της η Μαρίνα ευχαρίστησε για την ευκαιρία που της δώσανε να παραβρεθεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης αναφερόμενος στο θέμα σχολίασε: «Ο προέδρος του ΟΠΑΠ με συγκίνησε αφάνταστα με την απόφασή του να πάρουμε δύο μικρά παιδιά μαζί μας».

Ο Καμίλ Ζίγκλερ από την μεριά του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να ευχηθώ καλή επιτυχία στην πιο δυνατή ομάδα. Πέντε χρόνια τώρα στηρίζουμε ενεργά την Παραολυμπιακή ομάδα, ώστε οι αθλήτές μας να έχουν τη δυνατότητα να διακριθούν. Οι προσπάθειες και οι επιτυχίες σας αποτελούν έμπνευση. Μας δείχνετε πως μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο. Ο ΟΠΑΠ στήριξε με περηφάνια τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Ως εταιρία παραμένουμε πισοή στην δέσμευση μας και διεύρυνση του Παραολυμπιακού κινήματος. Οι διακρίσεις και οι επιτυχίες της Παραολυμπιακής ομάδας αποτελούν κινητήριο δύναμη για εμας. Είμαστε υπερήφανοι που σας στηρίζουμε και θα παρακολουθούμε τις προσπάθειες σας. Είμαστε μία ομάδα και η σκέψη όλων στον ΟΠΑΠ θα είναι μαζί σας».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε