Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Τα συγκινητικά λόγια ενός πρόσφυγα: “Να το αφιερώσω στην Ελλάδα”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Σύριος πρόσφυγας Αλ Χουσείν που θα συμμετάσχει σαν ανεξάρτητος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, συγκίνησε με την αγάπη του για την Ελλάδα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση της Παραολυμπιακής μας ομάδας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, την Τρίτη.

Το δικό της μήνυμα στην εκδήλωση της παραολυμπιακής ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ρίο έστειλε η παρουσίαση του Ιμπραχίμ Αλ Χουσείν. Του Σύριου πρόσφυγα που θα συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα της κολύμβησης με την ομάδα των Ανεξάρτητων Παραολυμπιακών Αθλητών (IPA).

Ο Ιμπραχίμ Αλ Χουσεΐν κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του πλήθους, με την αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα. «Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν να για πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να ταξιδέψω στο Ρίο. Ιδιαίτερα την Παραολυμπιακή Επιτροπή, τον κ. Φουντουλάκη και τον κ Κωστάρη. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα αγωνιστώ να είμαι αθλητής της Ελλάδας. Εύχομαι να πάρω μετάλλιο στο Ρίο και να το αφιερώσω στην Ελλάδα που είναι η μεγάλη μου αγάπη», τόνισε φανερά συγκινημένος και έδειξε το τατουάζ που έχει κάνει στο μπράτσο με τη σημαία της χώρας μας, αποδεικνύοντας το πόσο πολύ εκτιμάει την Ελλάδα και το μέρος στο οποίο ζει τα τελευταία χρόνια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε