Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Παράταση 24ων ωρών για τις υπογραφές του MoU

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Την Τρίτη θα “πέσουν” τελικά, λόγω ενός νομικού ζητήματος διαδικαστικού χαρακτήρα, οι υπογραφές στο μνημόνιο κατανόησης (Memorandum of Understanding) για την μεταβίβαση του 54,7% των μετοχών του Παναθηναϊκού που κατέχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη στον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ.


 
Το θέμα παίρνει μια μικρή παράταση 24 ωρών, καθώς προέκυψε ένα διαδικαστικό ζήτημα που αφορά τις μετοχές και τη Γ.Σ. της ΠΑΕ, η οποία έχει ορισθεί για τις 24 Νοεμβρίου.
 
Βάσει νομοθεσίας, για να μπορέσει ο νέος μεγαλομέτοχος να συμμετάσχει στη Γ.Σ. της 24ης Νοέμβρη, θα πρέπει να έχει καταθέσει τις μετοχές του πέντε μέρες νωρίτερα, μέχρι δηλαδή τις 19 του μήνα. Εντούτοις, ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 21 του μήνα, δύο δηλαδή μέρες αργότερα από το “επιτρεπτό”.
 
Δεδομένου ότι η πλευρά του Σαουδάραβα υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να επισπεύσει τη διαδικασία του οικονομικού ελέγχου, αν οι δικηγόροι του Τζίγγερ και του Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν βρουν κάποια φόρμουλα για να ξεπεράσουν τον σκόπελο, το πιθανότερο είναι να ματαιωθεί η προγραμματισμένη για τις 24 του Νοέμβρη Γ.Σ. και να διεξαχθεί λίγες μέρες αργότερα.
 
Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η πλευρά του υποψήφιου νέου επενδυτή δεν εκφράζει την παραμικρή ανησυχία και θεωρεί το θέμα καθαρά διαδικαστικό. Δεν αποκλείεται, δε, οι υπογραφές να πέσουν τελικά την Τρίτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε