Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παράταση στην ΑΜΚ του ΠΑΟ και ο… Θεός βοηθός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ έδωσε ένα μήνα παράταση στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με την ελπίδα ότι θα βρεθεί ως τις 31 Ιανουαρίου επενδυτής για να βάλει τα χρήματα. Τη σύσταση επιτροπής για την αναζήτηση ανθρώπων που αγαπούν τον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που ζήτησε και τη… βοήθεια του Θεού για να βγει η ΠΑΕ από το οικονομικό αδιέξοδο.

Έκπληξη δεν υπήρξε στο ΔΣ του Παναθηναϊκού αφού από τη στιγμή που δεν υπάρχει άνθρωπος να βάλει τα 15 εκ. ευρώ απλά αποφασίστηκε να δοθεί νέα παράταση ως τις 31 Ιανουαρίου.

Στη συνεδρίαση διαβάστηκε και επιστολή από το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τους υποψήφιους Άραβες επενδυτές ενώ μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έβγαλε είδηση…

Αποκάλυψε ότι θα δημιουργηθεί επιτροπή για να μαζέψει χρήματα από επιχειρηματίες που αγαπούν πραγματικά τον Παναθηναϊκό:

“Είμαστε σε δύσκολη θέση. Δεν λέω ότι είναι τραγική, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολη και ο… Θεός να βάλει το χέρι του. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Ο χρόνος θα δείξει. Θα συσταθεί μια επιτροπή για να ζητήσει από Παναθηναϊκούς ανθρώπους να βοηθήσουν. Το βλέπω τρομερά δύσκολο να υπάρξουν άνθρωποι που θα βοηθήσουν τώρα οικονομικά την ομάδα.”

“Πράσινος” μέχρι το 2015 ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε