Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παράταση…ζωής. ΠΑΣ Γιάννινα-Αστ.Τρίπολης:1-0

Ο Μπακαγιόκο με το γκολ του "αναπτέρωσε" τις ελπίδες του ΠΑΣ για παραμονή
Ο Μπακαγιόκο με το γκολ του "αναπτέρωσε" τις ελπίδες του ΠΑΣ για παραμονή, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, τα Γιάννενα πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, με την επικράτηση 1-0 σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος στους “Ζωσιμάδες” δυσκόλεψε στην αρχή τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Ο ΠΑΣ ήταν πιο κινητικός από τους φιλοξενούμενους, που διατηρούσαν παθητικό ρόλο, αλλά το γκολ δεν ερχόταν παρά τις ευκαιρίες τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.
 
Στο 76′ ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπαστία. Το πολυπόθητο γκολ για τον ΠΑΣ ήρθε στο 92ο λεπτό, όταν ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο εκμεταλλέυτηκε τη σύγχυση στην περιοχή της ομάδας του Βαγγέλη Βλάχου και με πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Το αποτέλεσμα αυτό “κρατάει” ζωντανές τις ελπίδες του ΠΑΣ για παραμονή στην κατηγορία. 
    
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Σικαλιάς, Ντάσιος (87΄ Τζάνης), Κανακούδης, Κούσας, Μαϊστόροβιτς, Ανδράλας (79′ Ντιμπαλα), Ρόβας (60′ Μιχαλόπουλος), Καζναφέρης, Μπακαγιόκο, Σαϊτιώτης, Σίσιτς. 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Μαρσελάο, Ουριμπάρι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Έντερ, Τσέζαρεκ (61′ Βίλτσες, 85′ Ρόκας), Ουντότζι (74′ Λαμπρόπουλος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε