Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Παρέλαση” ονομάτων για τον Παναθηναϊκό

“Παρέλαση” ονομάτων για τον Παναθηναϊκό

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες για την έναρξη της μετεγγραφικής περιόδου τόσο φουντώνουν τα σενάρια. Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκονται οι Σχάαρς, Πασέκο, Μπραντάο, Ρόμαρικ και Ράκιτιτς.

Για τον Στάιν Σχάαρς τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο προχωρημένα αλλά δεν λείπουν οι δυσκολίες. Ο Ολλανδός μέσος δεν παραχωρείται ως δανεικός από την Αλκμάαρ όπως ξεκαθάρισε, στη Sportday, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Έρνι Στιούαρτ: “Είναι αλήθεια ότι μας ρώτησε ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη” ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο παίκτης μπορεί να πάει στους πράσινους ως δανεικός είπε: “Δανεικός; Ξεχάστε το. Παραχωρείται μόνο με μεταγραφή και με την κατάλληλη προσφορά.”

Ο Σχάαρς επιβεβαίωσε το ότι θέλει να φύγει από την Ολλανδία: “Θέλω να φύγω από την Άλκμααρ, είτε τώρα είτε το καλοκαίρι. Μου έχουν πει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά εγώ δεν έχω μιλήσει με την ελληνική ομάδα.”

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει ακόμη τρεις περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής. Ρόμαρικ, Ράκιτιτς και Κουμόρτζι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των πράσινων. Ο πρώτος πλέον είναι βασικός με τη Σεβίλλη και σίγουρα δεν είναι εύκολο να αφήσει την Ισπανία για την Ελλάδα. Ο δεύτερος είχε συμβόλαιο μέχρι το 2011 με την Σάλκε αλλά επιθυμεί να αποχωρήσει νωρίτερα, ενώ ο τρίτος αποτελεί την εναλλακτική λύση αν δεν πορχωρήσουν οι υπόλοιπες υποθέσεις.

Για την επίθεση οι στόχοι αυτοί τη στιγμή είναι δύο. Ο 19χρονος Ντάνι Πασέκο της Λίβερπουλ, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους κόκκινους αλλά παραχωρείται ως δανεικός. Και ο Μπραντάο της Μαρσέιγ που δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη γαλλική ομάδα.

Εκτός αποστολής ο Κατσουράνης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε