Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παρελθόν ο Μίλκοβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Σέρβος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού δεν αποδέχθηκε την πρόταση των 400.000 ευρώ του Βαγγέλη Μαρινάκη και αποτελεί επίσημα παρελθόν από την ομάδα.

Η πλευρά του Ιβάν Μίλκοβιτς ζήτησε το ποσό των 700.000 ευρώ για να ανανεώσει την συνεργασία του, ποσό αυξημένο κατά 40% σε σχέση με το φετινό του συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Το Τ.Α.Α. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι η μάνατζερ του βολεϊμπολίστα της ομάδας, Ιβαν Μίλκοβιτς ζήτησε το ποσό των 700.000 ευρώ για να μείνει ο πελάτης της και την επόμενη χρονιά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ποσό αυξημένο κατά 40% σε σχέση με το φετινό του συμβόλαιο παρά την οικονομική κρίση.

Είναι αυτονόητο ότι μια τέτοια πρόταση δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή για πολλούς λόγους, ακόμη και αν κάποιος οικονομικά ισχυρός φίλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ προσφέρονταν να ικανοποιήσει αυτή την απαίτηση. Η προσφορά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, σε συνεννόηση με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος θα κάλυπτε ολόκληρο το συμβόλαιο του αθλητή έφτασε στις 400.000 ευρώ. Η τελική πρόταση μας δεν έγινε αποδεκτή από τη μάνατζερ του Ιβάν Μίλκοβιτς η οποία επέμεινε στις αρχικές της απαιτήσεις.

Δεν αμφισβητείται ούτε η αξία ούτε η προσφορά του Ιβαν Μίλκοβιτς αλλά πάνω από όλους και από όλα είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ οφείλει να κρατήσει σωστές ισορροπίες σε όλες τις ομάδες και σε όλα τα αθλήματα. Δεν είναι δυνατόν να δημιουργεί παιδιά και αποπαίδια.Δεν μπορεί να υπάρχουν τόσα οικονομικά προβλήματα και οικονομικές εκκρεμότητες, αθλητές να αγωνίζονται ενώ τους οφείλονται χρήματα από την μιά και από την άλλη να υπάρχουν ηγεμονικά συμβόλαια.

Ευχαριστούμε τον Ιβάν Μίλκοβιτς για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του.
Οι φίλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να είναι βέβαιοι ότι η ομάδα βόλεϊ ανδρών θα διατηρήσει την πρωτιά στην Ελλάδα. Τα χρήματα που είχε σκοπό να διαθέσει για την ανανέωση του συμβολαίου του Μίλκοβιτς θα χρησιμοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο για την ενίσχυση της ομάδας και του Συνδέσμου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε