Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Παρελθόν ο Βιτόλο από τον ΠΑΟΚ – Ανοιχτός ο… δρόμος για Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η συνάντηση που είχε ο Ισπανός μέσος και οι εκπρόσωποί του με τους ανθρώπους του “δικέφαλου του Βορρά” δεν άλλαξε τα δεδομένα και έτσι απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επισήμως το “διαζύγιο” των δύο πλευρών. Σύντομα αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις για την μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό.
Παρά τις προσπάθειες των Ζαγοράκη και Βρύζα να τον πείσουν να παραμείνει, ο 28χρονος παίτης επέμενε στη θέση του τονίζοντας πολλές φορές πως: “Θέλω να φύγω. Δεν μπορώ να καθίσω άλλο”, κάτι που τελικά έγινε πραγματικότητα.
 
Ο Βιτόλο χάρισε μέρος των δεδουλευμένων, ενώ για τα υπόλοιπα συμφώνησε να γίνει διακανονισμός διετίας. Πλέον, απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, για να ανακοινωθεί και επισήμως η αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Σύντομα, ο παίκτης αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα γραπτή δήλωσή του.

Πλέον, ο δρόμος για την έλευσή του στον Παναθηναϊκός είναι… ορθάνοικτός. Οι “πράσινοι” έχουν συμφωνήσει με τον Ισπανό, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε