Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα επεισόδια στην Τούμπα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου ζήτησε την κασέτα του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των οπαδών που συμμετείχαν στα επεισόδια. Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ.

Ξέσπασμα Ζαγοράκη: Έγω πλέον δεν υπάρχω

Χάβος: Ξεχάστε ότι έγινε

Το πρωί της Πέμπτης ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου , ο οποίος ήταν στο γήπεδο ζήτησε να του παραδοθεί όλο το οπτικό υλικό από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο αλλά και με τα καπνογόνα που εκτόξευσαν προς τους παίκτες.

 
Από τα συγκεκριμένα βίντεο θα ξεκινήσουν και οι έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που μετείχαν στα επεισόδια αλλά και όσων προκάλεσαν σημαντικές φθορές στον εξοπλισμό του Conn-x που κάλυπτε την αναμέτρηση. Σύμφωνα με τον απολογισμό , το καλωδιακό κανάλι μετρά δυο κατεστραμμένες κάμερες ενώ τραυματίστηκε και ένας εικονολήπτης.

 

“Χτυπούσαν ό,τι έβλεπαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ”

 
Με τα χειρότερα λόγια περιγράφουν σήμερα, Πέμπτη, ξένα sites τα επεισόδια στη Τούμπα, κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ένα από αυτά, η γαλλική ιστοσελίδα “sofoot.com” αναφέρει:
 
“Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν άσχημη αντίδραση και πέταξαν καπνογόνα στο γήπεδο. Ένα από αυτά χτύπησε στην πλάτη τον Αργεντινό τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Σεμπάστιαν Σάχα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όμως δεν έμειναν εκεί. Αργότερα κατά τη διάρκεια του αγώνα έχοντας χάσει κάθε ελπίδα για πρόκριση στον τελικό, αποφάσισαν να εισβάλλουν στο γήπεδο και να χτυπήσουν ό,τι κινείται, για να ακολουθήσει σύρραξη με την αστυνομία”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε