Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Παρέπεμψαν στην Superleague τον Μαρινάκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Δύο μήνες μετά το ντέρμπι των “αιωνίων” στο “Γ. Καραϊσκάκης” η ΕΠΟ αποφάσισε πως είναι αναρμόδια για την υπόθεση δυσφήμησης του αθλήματος από πλευράς του προέδρου του Ολυμπιακού.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορούσε τη συμπεριφορά του προέδρου του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων», οι δικηγόροι των «ερυθρολεύκων» είχαν υποβάλει ένσταση αναρμοδιότητας της πειθαρχικής της ΕΠΟ, ζητώντας να δικαστούν από την αντίστοιχη της λίγκας, αφού ο αγώνας ήταν για το πρωτάθλημα και όχι για το κύπελλο.

Την Πέμπτη η πειθαρχική της ΕΠΟ εξέδωσε την απόφαση της, με την οποία κάνει δεκτή την ένσταση του Ολυμπιακού. Δηλώνει, δηλαδή, αναρμόδια και παραπέμπει εκ νέου τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μετά την αυτεπάγγελτη δίωξη που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας (αγώνας ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός), με την υπ’ αριθμόν 178/14-4-2011 απόφασή της: Κηρύσσει εαυτήν αναρμόδια προς εκδίκαση της υπό κρίση, με εγκαλούμενους τους Ευάγγελο Μαρινάκη πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ και την ΠΑΕ αυτή, υπόθεση. Παραπέμπει την εν λόγω υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε