Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Παρί Σεν Ζερμέν: Δεύτερη ευκαιρία! Επιστρέφουν οι Ultras

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Μεγάλη ημέρα το Σάββατο (01/10) για τους φανατικούς οπαδούς της Παρί Σ.Ζ, αφού στον αγώνα με την Μπορντό θα επιστρέψουν στις εξέδρες του Parc des Princes.

Μετά από απουσία πέντε χρόνων, ως συνέπεια απαγόρευσης από τον σύλλογο, εξαιτίας επεισοδίων που έκαναν και έπειτα από διαφωνίες, συγκρούσεις και διαμαρτυρίες, ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Αλ Κελαιφί, αποφάσισε να τους δώσει μια νέα ευκαιρία.

Από το 2011 η Παρί Σ.Ζ είχε προσπαθήσει να μετατρέψει το γήπεδό της, σε ένα ασφαλή χώρο για οικογένειες. Όμως αρκετές φορές τα μεγάλα αστέρια της ομάδας, ο Ιμπραίμοβιτς στο παρελθόν και πρόσφατα ο Σίλβα, ζητούσαν μία πιο θερμή υποστήριξη.

Τα επεισόδια βίας που προηγήθηκαν της πώλησης του συλλόγου, οδήγησαν σε ένα «ξεκαθάρισμα» από τον ίδιο τον Σαρκοζί, που φέρεται να έχει εμπλακεί στην διαδικασία πώλησης της ομάδας στο Κατάρ.. Σε αντάλλαγμα, ο σύλλογος προσπαθώντας να διατηρήσει τη ζωή στις εξέδρες, επένδυσε στο μάρκετινγκ και σε σόου κατά την διάρκεια των αγώνων. Χωρίς αποτέλεσμα.

Από αύριο οι φανατικοί φίλοι της Παρί Σ. Ζ. θα επιστρέψουν στις εξέδρες, μπαίνοντας σε μια δοκιμαστική φάση κατά την οποία δεν θα γίνουν ανεκτά επεισόδια, που θα ωθήσουν σε ένα νέο αποκλεισμό τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε