Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παριζιάνικο… σενάριο για Σισέ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Γαλλική ιστοσελίδα αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού και υποστηρίζει ότι σύντομα θα υπάρξει πρόταση στο “τριφύλλι” από την κρατική εταιρία επενδύσεων του Κατάρ που αγόρασε το 70% των μετοχών της.
ΠΑΟ: Οι αποχωρήσεις, οι Έλληνες και ο τεχνικός διευθυντής

Μετά το διαφαινόμενο “ναυάγιο” της μεταγραφής του Σισέ στη Λάτσιο, νέα δημοσιεύματα από τη Γαλλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον 29χρονο στράικερ του Παναθηναϊκού.

 
Η γαλλική ιστοσελίδα “videos-2-buzz.fr” ισχυρίζεται ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για την αγορά του επιθετικού των “πρασίνων”, προκειμένου αυτός να ισχυροποιήσει την επίθεση των Παριζιάνων.
 
Την Τρίτη, επενδυτικός όμιλος από το Κατάρ αγόρασε το 70% των μετοχών του συλλόγου έναντι του ποσού των 45 εκ. ευρώ με το υπόλοιπο 30% να μένει στην εταιρία Colony Capital που είχε αγοράσει το 98% των μετοχών πριν από πέντε χρόνια!
 
Οι Αραβες, λοιπόν, θέλουν να ενισχύσουν το σύλλογο του Παρισιού, προκειμένου τη νέα περίοδο να διεκδικήσει την επιστροφή του στην κορυφή της Λίγκας και έτσι εξετάζουν την περίπτωση Σισέ.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Παριζιάνοι θέλουν να φέρουν τον φορ του Παναθηναϊκού στο “Παρκ Ντε Πρενς” γιατί ποντάρουν πολλά στην τρέλα, στην εκτελεστική δεινότητα, αλλά και την εμπειρία του Γάλλου σταρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε