Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάρντο: Επίτηδες μας μπέρδεψε ο Μουρίνιο!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στα ψυχολογικά παιχνίδια του Special one απέδωσε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ το λάθος του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης που μπέρδεψε την ομάδα του με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ούρκο Πάρντο στην “El Mundo Deportivo”:

Τι σκεφτήκατε στον ΑΠΟΕΛ όταν ο Μουρίνιο είπε το Σάββατο ότι σας αντιμετώπισε πριν από τρία χρόνια, ενώ αντίπαλός του με την Ιντερ ήταν στην πραγματικότητα η Ανόρθωση;

Δεν έκανε λάθος. Το έκανε επίτηδες. Ολα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού του. Είμαι βέβαιος ότι μας γνωρίζει πολύ καλά, επιπλέον γνωρίζει καλά έναν συμπαίκτη μου, τον Νούνο Μοράις, τον είχε στην Τσέλσι.

Ποια η άποψή σου για τον Μουρίνιο;

Ως προπονητή τον γνώρισα σε μία προπόνηση όταν δούλευε με τον Φαν Γκάαλ και ήμουν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Ξεκίνησε από χαμηλά και παίζει έναν ρόλο σταρ που του ταιριάζει. Αλλά έχει ξεπεράσει τα όρια. Αν και πρόκειται και για εμπόριο, εγώ αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο ως ποδόσφαιρο, ως άθλημα. Είμαι ενάντια σε κάθε βίαιη συμπεριφορά, όπως αυτή που είχε βάλει το χέρι του στο μάτι του Τίτο Βιλανόβα (σ.σ. βοηθός του Γκουαρντιόλα).

Για τον κόσμο της Μπαρτσελόνα αυτή είναι η ερώτηση του εκατομμυρίου. Εχει ο ΑΠΟΕΛ πιθανότητες να αποκλείσει την Ρεάλ Μαδρίτης;

Μπορεί να είναι και η ερώτηση του ενός ευρώ… Ναι. Πριν παίξουμε οι πιθανότητες είναι 50-50. Παίζουμε 11 εναντίον 11. Ηδη έχουμε πετύχει πολλά πράγματα σ’ αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ που ο κόσμος δεν περίμενε.
μα του αντιπάλου στην κλήρωση;

Τι αισθανθήκατε στο άκουσμα του αντιπάλου στην κλήρωση;

Μόλις είχε ολοκληρωθεί η προπόνησή μας, αλλά δεν υπήρχαν ιδιαίτερες αντιδράσεις, όταν το μάθαμε. Είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ήδη έχουμε φτάσει πολύ μακριά για να μας εντυπωσιάσει. Ηθελα να παίξουμε με την Μπαρτσελόνα ή την Ρεάλ Μαδρίτης για να επιστρέψω ως παίκτης στην Ισπανία. Θα το απολαύσουμε και θα υπερασπιστούμε τις πιθανότητές μας.

Μπορεί να επηρεάσει το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στη Λευκωσία;

Για εμάς η στήριξη του κόσμου είναι ένα πλεονάκτημα, αλλά ασφαλώς η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συνηθίσει να παίζει σε καυτές έδρες.

Εφυγες από την Μπαρτσελόνα το 2007. Παραμένεις “μπλαουγκράνα”;

Ως ένα βαθμό ναι. Εμεινα οχτώ χρόνια στην Μπαρτσελόνα και ήταν μία πολύ όμορφη περίοδος της ζωής και της καριέρας μου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε