Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Παρών” στην απολογία του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ θα παραστεί στην απολογία του Ολυμπιακού στην πειθαρχική της ΕΠΟ για όσα έγιναν στο “Γ. Καραϊσκάκης”,  μετά το τέλος του ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα κάνει παρέμβαση στην απολογία των “ερυθρολεύκων”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16:00, με την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ να προσθέτει στο πινάκιο την πρόσθετη παρέμβαση των ‘ασπρόμαυρων”.

Τον ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο δικηγόρος του, Λάμπρος Μπίρδας, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει έννομο συμφέρον, αφού σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών, θα μπει στο κόλπο τη διεκδίκησης του πρωταθλήματος, μιας και θα έχει τους ίδιους βαθμούς με τους Πειραιώτες, έχοντας, μάλιστα, το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Το Νο.6 του πινακίου έχει ως εξής:

“”ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί των υποθέσεων α) της από 19/4/2017 πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και, β) της από 19/4/2017 πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων (ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2016-2017, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΕ ΑΕΚ της 13/4/2017).

Κλήση: ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλήση: ΠΑΕ ΠΑΟΚ”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε