Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Παρουσία προέδρων οι προπονήσεις των “αιωνίων”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρέθηκαν στις προπονήσεις των ομάδων τους, εμψυχώνοντας τους παίκτες ενώ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είδε τον Έισι Λο να βγάζει μέρος του προγράμματος.

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και με πίστη για την ισοφάριση ολοκλήρωσε ο πρωταθλητής Ελλάδος, Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το δεύτερο τελικό.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για να εμψυχώσει τους παίκτες. Τα εισιτήρια δεν έχουν εξαντληθεί και τα λίγα που έχουν μείνει θα είναι στη διάθεση του κοινού από τις 9.00 το πρωί.

Στον Ολυμπιακό το υπέρ του 1-0 έχει σκορπίσει ενθουσιασμό αλλά άπαντες παραμένουν συγκρατημένοι. Θα πάνε στην έδρα του αντιπάλου με στόχο να κάνουν το 2-0 και να αγκαλιάσουν το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έδωσε το παρών στην προπόνηση ενώ ο Ίβκοβιτς είδε τον Λο να βγάζει μέρος του προγράμματος. Ο Σέρβος προπονητής θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του Αμερικανού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε