Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Παρουσίασε στους παίκτες τη “ζωντανή ιστορία” της ΑΕΚ ο Αδαμίδης

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο πρόεδρος της Ένωσης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων στην πρώτη του Νίκου Κωστένογλου και μίλησε με τους παίκτες.

Χιμένεθ – Περήφανος που δούλεψα στην ΑΕΚ, απαντήστε στον Ολυμπιακό!

“Πρώτη” προπόνηση για Κωστένογλου με… ευκαιρίες – Δείτε ΦΩΤΟ

Αφού αρχικά έκανε μία μίνι παρουσίαση του νέου προπονητή, στη συνέχεια μίλησε για το οικονομικό θέμα που… καίει τους πάντες. Ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν λίγο ακόμη υπομονή και δεσμεύτηκε ότι θα πάρουν τα χρήματα από την πρώτη δόση του τηλεοπτικού συκμβολαίου με τη NOVA.

“Ο Νίκος Κωστένογλου είναι ο νέος μας προπονητής. Είναι ο προπονητής με τον οποίο η ΑΕΚ τερμάτισε πρώτη στο πρωτάθλημα το 2008. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ και είναι ζωντανή ιστορία της ομάδας. Έχει προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ και πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα. Θέλω να τον βοηθήσετε και να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Όσον αφορά στα οικονομικά ο Σταύρος Αδαμίδης είπε: “Ξέρω ότι έχουμε φανεί ασυνεπείς στα όσα σας έχουμε υποσχεθεί. Δεν είμαστε έτσι σαν άνθρωποι, αλλά αναγκαζόμαστε, αφού βλέπεται και εσείς πως κάνουμε προσπάθεια και δεν υπάρχουν τα χρήματα. Δεσμεύομαι όμως ότι θα πάρετε χρήματα από την πρώτη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου της Nova, καθώς και από τα έσοδα που θα υπάρχουν μέσω των εισιτηρίων για το ματς με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω ο κόσμος να μας στηρίξει σε αυτό το ματς, θα είναι καλό για όλους μας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε