Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παρουσίασε τη “χρυσή” φανέλα ο Ολυμπιακός – Δείτε ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού παρουσίασε τις τρεις φανέλες της νέας σεζόν με τους Σπανούλη, Περπέρογλου και Μαυροειδή να τονίζουν ότι το… βάρος πλέον είναι μεγαλύτερο.

Περίπου 300 φίλοι των “ερυθρόλευκων” βρέθηκαν στην μπουτίκ της ομάδας και είδαν από κοντά τις νέες φανέλες. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το χρυσό περίβλημα στους αριθμούς των παικτών.

Σπανούλης, Περπέρογλου και Μαυροειδής μίλησαν για τη νέα χρονιά και τους στόχους του Ολυμπιακού.

Βασίλης Σπανούλης: “Έχουμε κρατήσει το βασικό κορμό, αλλά είμαστε νεανική ομάδα. Είμαστε οι Πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης και όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Κάναμε δύο προσθήκες, τον Μαυροειδή και τον Περπέρογλου, σε θέσεις όπου τους είχαμε ανάγκη. Με την έλευσή τους θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί.”

Δημήτρης Μαυροειδής: “Χαίρομαι πολύ που ήρθα στον Ολυμπιακό, είναι ο Πρωταθλητής Ευρώπης. Όταν σε ζητάει μία ομάδα που έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα, δε μπορείς να αρνηθείς. Στο χέρι μου είναι να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Προετοιμαζόμαστε 20 ημέρες κι έχω προσαρμοστεί, αφού με τα περισότερα παιδιά γνωριζόμαστε από την Εθνική ομάδα.”

Στράτος Περπέρογλου: “Τα περισσότερα παιδιά τα ήξερα. Μίλησα με τον Βασίλη και μου εξήγησε πώς έχει η κατάσταση, το κλίμα, η οργάνωση. Είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά ήθελα ένα νέο ξεκίνημα.

Είναι θετικό για μένα το πως με υποδέχτηκε ο κόσμους του Ολυμπιακού. Περίμενα να είναι δύσπιστος. Μέσα από το παιχνίδι και την απόδοσή μου θα προσπαθήσω να κερδίσω την εκτίμησή του.

Είναι αναμενόμενο να μην είμαι επιθυμητός στο ΟΑΚΑ. Αλλά είμαι επαγγελματίας. Ο Βασίλης μου είπε πώς ένιωσε την πρώτη φορά. Θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου, να κλείσω τα αυτιά μου.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε