Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παρουσίαση και κάλεσμα σε Γιαννιώτα!

Παρουσίαση και κάλεσμα σε Γιαννιώτα!

Ο Νίκος Κατσικοκέρης και ο Γιώργος Κατίδης παρουσιάστηκαν επίσημα από την ΑΕΚ με τον τελευταίο να αποκαλύπτει τις συνομιλίες που είχε με τον Γιάννη Γιαννιώτα και τα επιχειρήματα για να τον πείσει να έρθει και αυτός στην “Ένωση”.

«Ηταν ένα βήμα που περίμενα πολύ να κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με επέλεξαν. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά. Είμαι λίγες μέρες εδώ και θέλω να δεθώ και με τους άλλους παίκτες γρήγορα. Για όλες τις ομάδες θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Ολες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Εμείς όμως είμαστε νεαροί ποδοσφαιριστές και θέλουμε να καθιερωθούμε», τόνισε αρχικά ο Κατίδης.

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιαννιώτα και αν μίλησε μαζί του για να τον «πείσει» να έρθει και αυτός από τον Αρη στην ΑΕΚ, επεσήμανε: «Εγώ του μίλησα την πρώτη μέρα που ήρθα και του είπα τι αντίκρισα. Του μίλησα για τις εγκαταστάσεις που είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και για τη δουλειά που γίνεται και ότι θα περάσει πολύ καλά αν έρθει εδώ. Από εκεί και πέρα, βέβαια, είναι δικό του θέμα τι θα κάνει, αλλά ξέρουμε ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται. Εδώ δείχνουν πιο οργανωμένα τα πράγματα απ ό,τι την προηγούμενη ομάδα μου».

Για το αν μπορεί αυτός, ως νεαρός αλλά και οι πολλοί νέοι της ΑΕΚ να σηκώσουν το «βάρος» της φανέλας και αν ο ίδιος μπορεί να είναι ο ηγέτης, είπε: «Είμαστε νεαρά παιδιά και έχουμε την ψυχολογία να βοηθήσουμε. Είμαστε όλοι για τα δύσκολα. Τις απαντήσεις θα τις πάρετε στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κατσικοκέρης σχολίασε: «Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα για να δείξω τι μπορώ να κάνω και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των ανθρώπων που με προτίμησαν. Εχω επίγνωση πού είμαι. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να δίνω το 100% και να είμαι αυτός που πρέπει και μέσα στο γήπεδο και εκτός γηπέδου. Οι στόχοι εδώ είναι μεγαλύτεροι, προφανώς και θα ήθελα συνέχεια να σκοράρω, αυτή είμαι η δουλειά του επιθετικού».

Για το πόσα γκολ στοχεύει να βάλει, είπε: «Θέλω να ξεπεράσω τα περυσινά γκολ (σ.σ. πέτυχε 7)».

Για τις δυσκολίες της μεταγραφής τόνισε: «Πέρασε από διάφορα κύματα η μεταγραφή. Υπήρξαν κάποιες δυσκολίες αλλά ευτυχώς ξεπεράστηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ που τα βρήκαν τελικά. Πήρε και ο Εργοτέλης τα χρήματα που ήθελε και το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, γιατί όπως κάθε παίκτης, έτσι και εγώ ήθελα να αγωνιστώ σε μεγάλη και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

Ύστατη προσπάθεια για Γιαννιώτα στην ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε