Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παρουσιάστηκε ο Δερμιτζάκης – “Θα ακολουθήσω το μοντέλο Σάντος”

O νέος προπονητής του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της πρώτης του συνέντευξης τύπου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με καθυστέρηση 1,5 μήνα ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση του ΠΑΟΚ, αντικαθιστώντας τον Μάριο Μπερέτα. Στον ψυχολογικό τομέα θα ρίξει το βάρος ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Ο Ζήσης Βρύζας παρουσίασε στους εκπροσώπους του τύπου τον Παύλο Δερμιτζάκη. Η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας είναι ενδεικτική:

“Συνεχίζουμε με σωστές και με λάθος αποφάσεις, παίρνοντας και την ευθύνη για αυτές. Σήμερα παρουσιάζουμε το νέο προπονητή μας, Παύλο Δερμιτζάκη”

Ο δικέφαλος του Βορρά αν και είχε αρκετό καιρό για να βρει την καλύτερη λύση για τον πάγκο του μετά την αναγκαστική αποχώρηση Σάντος, εντούτοις δεν κατάφερε να εκιμεταλλευτεί το χρόνο και πλέον “τρέχει”. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα η ομάδα δίνει το πρώτο ματς κόντρα στον Άγιαξ αλλά δεν δείχνει καθόλου έτοιμη.

Ο τέως προπονητής του Πανθρακικού ήταν εμφανώς συγκινημένος που επέστρεψε στην Τούμπα:

“Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος, για την επιστροφή μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με άλλη ιδιότητα και ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την τιμή που μου κάνει. Ήταν μια κουραστική μέρα, το μόνο που θέλω να πω και να υποσχεθώ ότι ο στόχος παραμένει ψηλός για την ομάδα, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να παίξουμε ποδόσφαιρο αντάξιο του ονόματος του ΠΑΟΚ, που έπαιζε τα τελευταία χρόνια, ελκυστικό ποδόσφαιρο, που πρώτα θα το γουστάρουμε εμείς οι ίδιοι και κατ΄ επέκταση και ο κόσμος. Αν το καταφέρουμε, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Οι στόχοι που θα χαράξουμε είναι μεγάλοι.

Εγώ θα λέω πάντα αλήθειες, θα σας κοιτάω στα μάτια κι αυτή πρέπει να είναι και η συνεργασία που πρέπει να έχουμε. Η ομάδα είναι μία αλυσίδα, πρέπει όλοι οι κρίκοι να είναι δυνατοί.

Θα ρίξουμε το βάρος στην ψυχολογία, υπάρχει μία αναταραχή. Θα κοιτάξουμε να περάσουμε και τα τακτικά κομμάτια, ώστε να πάμε στην Ολλανδία και να δείξουμε μια εικόνα σοβαρής και πειθαρχημένης ομάδας, ώστε να μπορέσουμε να ζητήσουμε κάτι.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε