Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: “Δύσκολο, αλλά 3-0”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

“3-0 ή τουλάχιστον από 2-0 και πάνω”. Αυτό είναι το σκορ που επιθυμεί να λήξει ο πρώτος αγώνας στο Βελιγράδι ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, Μίλοραντ Βούτσελιτς.

“Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά 3-0. Ή τουλάχιστον από 2-0 και πάνω. Ξέρω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους του Ερυθρού Αστέρα, όπως και οι δικοί μας με του ΠΑΟΚ. Όμως θα πρέπει να μείνουμε σε επίπεδα αντιπαλότητας και όχι έχθρας. Οι Σέρβοι και οι Έλληνες είναι αδέρφια. Θυμάμαι ακόμη την ανιδιοτελή τους βοήθεια την περίοδο που ήμασταν αποκλεισμένοι ή μας βομβάρδιζαν. Άλλωστε είμαστε και οι δύο λαοί ορθόδοξοι”, δήλωσε ο Μίλοραντ Βούτσελιτς, ο οποίος προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Για το ενδεχόμενο να αποδοκιμαστεί από τους Σέρβους οπαδούς ο Κοσοβάρος προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, τόνισε: “Εμείς οι Σέρβοι έχουμε διαφορετική νοοτροπία, δεν είμαστε τόσο παθιασμένοι. Κάνω έκκληση στους οπαδούς μας να πανηγυρίσουν σε αθλητικά πλαίσια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε