Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Πασκουάλ για Αντετοκούνμπο: “Θα έχει απίστευτο μέλλον”

Πασκουάλ για Αντετοκούνμπο: “Θα έχει απίστευτο μέλλον”

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σήμερα την συνεργασία του με γνωστή εταιρία αυτοκινήτων, σε μια εκδήλωση όπου έλαβαν μέρος και παιδιά από την φιλανθρωπική οργάνωση «Το χαμόγελο του παιδιού», παίζοντας διπλό με τους παίκτες του «τριφυλλιού».

Ο «ισχυρός άνδρας» του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην εταιρία για την στήριξή της στο «Χαμογέλο του Παιδιού», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το πιο σημαντικό τρόπαιο, το πιο σημαντικό χαμόγελο είναι αυτό που μπορούμε και μοιράζουμε εκτός παρκέ». Στην συνέχεια, αφού τόνισε πως και οι «πράσινοι» από την πλευρά τους προβαίνουν σε αντίστοιχες ενέργειες, ευχήθηκε και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, σχολιάζοντας αρχικά την εκδήλωση είπε: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται για τα παιδιά. Είναι χαρά μας να είμαστε εδώ και να μπορούμε να προσφέρουμε και να τους δίνουμε αφορμές για να χαμογελούν». Στην συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τις εγκωμιαστικές δηλώσεις που έκανε γι’ αυτόν ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, τόνισε: «Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι, άλλες νίκησε ο ένας, άλλες ο άλλος. Πάνω απ’ όλα, όμως, σεβόμαστε τη δουλειά του άλλου και όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής». Τέλος, όταν κλήθηκε να πει την γνώμη του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Ισπανός προπονητής είπε: «Είναι ένας Ευρωπαίος παίκτης που παίζει καλά και αυτό είναι σημαντικό για όλη την Ευρώπη. Θα έχει ένα απίστευτο μέλλον και σίγουρα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει για να γίνει ακόμα καλύτερος».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε