Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

“Πατατράκ” ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ που ήταν για ακόμα μία φορά κακός μακριά από την Τούμπα και με δύο… παιδικά λάθη της άμυνας επέτρεψε στον Αστέρα να γυρίσει το παιχνίδι και να διατηρήσει το αήττητο στην Τρίπολη (2-1).

Το LIVE του αγώνα

O ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει φάσεις σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο όπου οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλο βάρος στην ανασταλτική τους λειτουργία.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Μπαντή. Ο Νάτχο με υπέροχη πάσα βρήκε τον Αθανασιάδη και αυτός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 60ο λεπτό.

Η απάντηση του Αστέρα ήρθε, επίσης, απροειδοποίητα 5 λεπτά αργότερα, όταν από το φάουλ του Ντε Μπλάσις η άμυνα του ΠΑΟΚ “κοιμήθηκε” και ο Γκοϊαν με χλιαρό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Γλύκο.

Σα να μην έφτασε αυτό για τον “δικέφαλο του βορρά”, ο Αστέρας κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο 78΄. Με τον Γλύκο να έχει βγει από την εστία του ο Μαντούρο έκανε τραγικό λάθος γυρίζοντας τη μπάλα προς τα πίσω, αυτή βρήκε στο δοκάρι και ήρθε ο Χουάνμα σε κενή εστία να την σπρώξει στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά ο Μπαντής είπε “όχι” στο τετ α τετ με τον Ολίσε, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε τα κενά που δημιουργήθηκαν και έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Χουάνμα στο 87΄.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι (55’ Τσαμπούρης), Κυριακόπουλος, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (70’ Κάφα), Χουάνμα, Ντε Μπλάσις, Καράσκο (82’ Κουρμπέλης)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς):
Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Μαντούρο, Ινσαουράλδε, Νάτχο, Κάτσε, Λούκας (75’ Λαζάρ), Ολίσε (80’ Λίνο), Χούσεν (80’ Κουλούρης), Αθανασιάδης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε