Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Πατέρας: Δεν ανέχομαι να βγάζουν γλώσσα οι 5οι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Παιανία την Τρίτη και μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αιώνιο αντίπαλο απαντώντας ουσιαστικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως αναμενόταν ο Νικόλας Πατέρας έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τρίτης, στην Παιανία και τα έψαλλε στους παίκτες για τις τραγικές εμφανίσεις που πραγματοποιούν. Η τελευταία, κόντρα στην ΑΕΚ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Έτσι μετά τα όσα είπε στη συνάντηση που είχε την Δευτέρα με τους Νιόπλια, Αντωνίου και Φρέιτας ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πήγε στην Παιανία και έθεσε και τους παίκτες προ των ευθυνών τους.
 
“Αν συνεχίσετε έτσι θα σας κρεμάσω τα δελτία”, είπε αρχικά ο Νικόλας Πατέρας και συμπλήρωσε: “Προτίμω να βάζω νέους παρά να βλέπω αυτή την εικόνα”.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη που μετά το ματς κόντρα στον Άρη είχε πει: Ποιό ντέρμπι;

“Εμείς είμαστε πρωταθλητές, αυτοί ήρθαν 5οι και απ’ αυτούς εγώ δεν ανέχομαι να βγάζουν γλώσσα” ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Νικόλα Πατέρα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: “Δεν σκέφτομαι κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Θέλω να δω το πάθος που είχατε πέρυσι. Που είναι η ομάδα που πέρυσι πήρε το νταμπλ;

 
Ντράπηκα με όσα είδα, δεν ξέρω εσείς πώς νιώθετε. Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε από αυτήν την ΑΕΚ με αυτό τον τρόπο. Αν είχατε λίγη τσίπα και ποδοσφαιρικό εγωισμό δεν θα χάνατε ποτέ. Κανονίστε λοιπόν μη δούμε το ίδιο έργο και με τον Ολυμπιακό γιατί θα έχετε πρόβλημα όλοι και το λέω πολύ σοβαρά.

Τελείωσαν τα ψέματα. Από εδώ και πέρα περιμένω να δείξετε ποιοι πραγματικά είστε. Δεν μπορώ να φανταστώ έστω και έναν από εσάς που να μην έχει στο μυαλό του τη νίκη το Σάββατο. Είναι η τελευταία φορά που έρχομαι εδώ γι’ αυτό το λόγο. Είχατε πάντα από εμάς ό,τι ζητήσατε, από εδώ και πέρα ήρθε η ώρα να αναλάβετε και εσείς τις υποχρεώσεις σας”.
 
Θρήνος για Σιμάο

Τον αδελφό του έχασε σε τροχαίο δυστύχημα ο Σιμάο Μάτο Τζούνιορ. Ο Μοζαμβικανός μέσος είναι-όπως γίνεται αντιληπτό-σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά δήλωσε στον Νίκο Νιόπλια πως θα είναι στη διάθεσή του για τα ματς με Κοζάνη και Ολυμπιακό, αλλά ζήτησε άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του την Κυριακή.

Μίσος στη Κοζάνη

Εκτός από τον Σιμάο εκτός αποστολής για τον αγώνα Κυπέλλου με την Κοζάνη έμειναν και οι τραυματίες Νίνης και Λέτο, που χάνουν και το ντέρμπι “αιωνίων”, αλλά και ο Καραγκούνης, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, θα μείνουν στην Αθήνα. Μαζί τους για να ξεκουραστούν και οι Κατσουράνης, Τζόρβας, Ζιλμπέρτο και Μπουμσόνγκ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γκοβού, αλλά και ο Μαχλελής από την ομάδα Νέων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε