Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Πατέρας :Δεν έχω καμία σχέση με τις κασέτες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού κατέθεσε στον εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και εξερχόμενος επανέλαβε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση. Ο Κούγιας ζήτησε να κάνει συμπληρωματική κατάθεση.

Βοργιάς: “Ο Πιλάβιος ακούγεται στην τρίτη κασέτα”

Ο Νικόλας Πατέρας, ενεπλάκη στην υπόθεση με τις κασέτες μετά τις καταγγελίες του Αχιλλέα Μπέου που ισχυρίστηκε ότι ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν ο “υποκλόπέας”.

Μετά το τέλος της κατάθεσης του, μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Νικόλας Πατέρας τόνισε:

“Με κάλεσε ο κύριος εισαγγελέας για να με ρωτήσει αν γνωρίζω κάτι σχετικά με τις καταγγελίες. Αυτό που μπορώ να επαναλάβω είναι αυτό που έχω πει με τα δελτία Τύπου τις προηγούμενες ημέρες, πως ουδεμία σχέση έχω με τις κασέτες και για τις υποκλοπές που με κατηγορεί ο κύριος Μπέος. Είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τη νοημοσύνη μας να συζητώ με τον κύριο Μπέο για πράγματα που είναι κατά της ομάδας μου και να τα έχω δεχτεί. Πιστεύω πως η δικαιοσύνη θα λύσει αυτό το θέμα και σύντομα θα έχουμε απαντήσεις. Αυτή η υπόθεση δεν βοηθά το προϊόν του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Κούγιας λέει αλήθεια. Έφερε στο γραφείο μου τις κασέτες και του είπα ότι επειδή εγώ δεν είμαι νομικός ή εισαγγελέας, θα πρέπει να ενεργήσει ο ίδιος. Μου έφερε τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που βγήκαν και στη δημοσιότητα.”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Νωρίτερα είχε καταθέσει και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βασίλης Τεροβίτσας ο οποίος αρκέστηκε να πει ότι η κατάθεση είναι μυστική.

Εν τω μεταξύ ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να ξαναδεί τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου γιατί θέλει να προσθέσει κι άλλα στοιχεία για τις υποθέσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε