Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πατέρας: Δεν κάνω χορηγίες, τα δίνω μόνο για τον Γκαλάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, ο Νικόλας Πατέρας απάντησε στον Δημήτρη Γόντικα αναφέροντας ξεκάθαρα ότι δίνει χρήματα στον Παναθηναϊκό μόνο για να αποκτηθεί ο Γκαλάς και όχι για άλλους σκοπούς.

Το “γαϊτανάκι” των επιστολών καλά κρατεί στον Παναθηναϊκό. Την πρόταση του Πατέρα που προσέφερε 500.000 ευρώ ετησίως για να αποκτηθεί ο Γκαλάς, ακολούθησε η απάντηση του Δημήτρη Γόντικα που του έλεγε να δώσει λεφτά υπό μορφή χορηγίας.

Ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ φαίνεται ότι είπε την τελευταία λέξη, τονίζοντας ότι δεν έχει εμπορική εταιρεία και ότι τα χρήματα τα δίνει μόνο για τον Γκαλάς:

Η νέα επιστολή Πατέρα:

“Αγαπητέ Δημήτρη,

Θέλω να πιστεύω ότι το περιεχόμενο της επιστολής μου ήτανε σαφές και κατανοητό. Εγώ δεν έχω κάποια εμπορική εταιρεία για να κάνω χορηγία/διαφήμιση στην ΠΑΕ ούτε απευθύνθηκα στο εμπορικό τμήμα για κάτι ανάλογο.

Επειδή τον τελευταίο καιρό διαβάζω ότι γίνεται προσπάθεια απόκτησης του ποδοσφαιριστή Γκαλάς για την θέση κεντρικού αμυντικού και η διαφορά σας είναι από 300.000-500.000 για κάθε χρόνο του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, σας προσέφερα αυτό το ποσό μόνο για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και όχι αόριστα για χορηγία προς την ΠΑΕ. Εάν πιστεύετε ότι με αυτά τα χρήματα μπορεί να γεφυρωθεί η διαφορά και να επέλθει συμφωνία για την απόκτηση του Γκαλάς είμαι στην διάθεσή σας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε