Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Πατέρας: Δεν ζήτησα ποτέ χρήματα για μετεγγραφές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να μην υπογράψει τη χορηγία του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Το φως της δημοσιότητας βγήκε χθες το ιδιωτικό συμφωνητικό που απέστειλε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με το οποίο θα κατέθετε τα 4 εκατ. ευρώ της χορηγίας, για να συμπληρώσει τα 9 εκατ. ευρώ που είχε συμφωνήσει να βάλει στην προηγούμενη ΑΜΚ σε συνάντηση με τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα. Εκφράζοντας τη δική του πλευρά επί του θέματος, ο Νικόλας Πατέρας δήλωσε στην Sportday:

«Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι υπήρχε δέσμευση των μετόχων, που θα βάλουν χρήματα, να τα βάλουν άμεσα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, ώστε να γίνει αύξηση. Το συγκεκριμένο έγγραφο έλεγε ότι η χορηγία των 4 εκατ. ευρώ θα μπει μέχρι το τέλος της περιόδου 2010-2011, κάτι που ήταν κόντρα στη συμφωνία».

Αναφερόμενος στα λεγόμενα του Τζίγκερ ότι δεν έβαλε τα χρήματα με την αιτιολογία πως θα χρησιμοποιούνταν για μεταγραφές και όχι για να βγει η χρονιά πρόσθεσε: «Ποτέ δεν έγινε τέτοια κουβέντα. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Δεν ζήτησα ποτέ να μπουν τα χρήματα άμεσα για να τα βάλουμε για μεταγραφές».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε