Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Πατέρας: Κέρδισε ο καλύτερος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα του ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε και στην φιλοξενία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Δείτε βίντεο.

Είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένας υποτονικός αγώνας, στο δεύτερο και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα και κέρδισε. Πήγα στα αποδυτήρια και έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες. Πιστεύω ότι ένα από τα καλά που έχει ο Παναθηναϊκός είναι να γυρνάει παιχνίδια. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να έχουμε βελτιώσεις”, είπε αρχικά ο Νικόλας Πατέρας ενώ για την φιλοξενία στον κ Μαρινάκη, δήλωσε:

Η διοίκηση του Ολυμπιακού ήθελε σουίτα πάνω από την θύρα 25. Ο κ. Μαρινάκης ήθελε ν α κάτσει σαν πρόεδρος της Λίγκας και ήταν υποχρέωση μας να τον προστατέψουμε. Έγινε ένα μικροεπεισόδιο και όπως οφείλαμε, φροντίσαμε να τον προστατεύσουμε”.

Αναφορικά με το αν η διοίκηση του Παναθηναϊκού νιώθει δικαιωμένη με το αποτέλεσμα του ντέρμπι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε: “Εμείς σαν διοίκηση, αυτό που κάναμε ήταν να δώσουμε ψυχολογικές ντόπες στην ομάδα και να βοηθάμε στα δύσκολα. Δικαιωμένοι είναι οι παίκτες και ο προπονητής. Θα είναι ένα πρωτάθλημα με πολύ σασπένς. Ευχαριστώ τον κόσμο μας για την παρουσία του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε