Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πατέρας: Βουλώστε στόματα

Ο πρόεδρος του Παναθηναικού έδωσε το σύνθημα για το νταμπλ
Ο πρόεδρος του Παναθηναικού έδωσε το σύνθημα για το νταμπλ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Επιχείρηση ανύψωσης του ηθικού από τον Νίκο Πατέρα που πήγε στην Παιανία και μίλησε στους παίκτες.Τα πλάνα του Νιόπλια για τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην πόρτα της εξόδου ο Γκάμπριελ.

Γκάμπριελ ο… πρώτος

Το κλίμα στις τάξεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού για τον Γκάμπριελ Ροντρίγκες είναι βαρύ και αναμένεται να αποτέλεσει παρελθόν από την ομάδα το καλοκαίρι. Η εικόνα του Βραζιλιάνου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και συνόλικα η παρουσιά του στην Παιανία τα τελευταία δυό χρόνια τον έχουν φέρει στην πόρτα της εξόδου. Οι “πράσινοι” θα βάλουν σύντομα πωλητήριο στον παίκτη που έχει καλό όνομα στην χώρα του. Ο Γκάμπριελ όμως δεν είναι ο μόνος από το υπάρχον ρόστερ που δεν θα φορά την φανέλα με το τριφύλλι την επόμενη σεζόν. Ο Νικός Νιόπλιας εάν όπως όλα δείχνουν παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και του χρόνου αναμένεται να κάνει αλλαγές κυριώς στην αμύντικη γραμμή αλλά και στις υπόλοιπες, ενώ δεν αποκλείονται και εκπλήξεις στα ονόματα των παικτών που θα φύγουν.

 
Βεβαίως, οι εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα θα “τρέξουν” μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού αφού κανείς δεν θέλει να “καούν” κάποιοι παίκτες την ώρα που η ομάδα έχει να δώσει μία σειρά από πολύ σημαντικούς αγώνες στους οποίους θα κριθεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Τα πλάνα του Νιόπλια για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

 
Την Τετάρτη οι “πράσινοι” υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο με στόχο να εξασφαλίσουν από τώρα την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλο και να συνέλθουν ψυχολογικά από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Δάρλα, Σπυρόπουλο, Μαρίνο και Σαριέγκι ενώ αμφίβολοι είναι οι Χριστοδουλόπουλος και Λέτο.
 
Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Νίνης παίρνοντας την θέση του Καραγκούνη, ενώ εάν δεν τα καταφέρει ο Λέτο την θέση του θα πάρει ο Ρουκάβινα. Στην αντίπερα όχθη ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες αφού πρώτος στόχος της ομάδας των Ιωαννίνων είναι η παραμονή στην Σούπερ Λιγκ.

Πατέρας στους παίκτες: Κλείστε στόματα

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού, Νίκος Πατέρας πήγε στην Παιανία την Τρίτη και μίλησε για πρώτη φορά στους παίκτες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

 
“Ξεχάστε ότι έγινε την Κυριακή και κοιτάξτε τα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σας πιστεύω. Μην ακούτε για ταξίδια του Αντώνιου και παίκτες που θα φύγουν. Τίποτα δεν ισχύει. Για μένα είστε οι καλύτεροι και θέλω να κλείσετε στόματα στα επόμενα παιχνίδια”, είπε ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΠΑΕ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε