Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πατέρας: Χτίζουμε το νέο Παναθηναϊκό

Πατέρας: Χτίζουμε το νέο Παναθηναϊκό
Πεπεισμένος ότι ο στόχος του ΠΑΟ είναι πολύ κοντά εμφανίστηκε ο Ν.Πατέρας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.02.2010 | 11:55
Πρώτη δημοσίευση: 09.02.2010 | 11:55

Για το παρόν και το μέλλον των "πρασίνων" μίλησε ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος δήλωσε ότι θα κάνει ο,τι μπορεί για την ομάδα, για όσο παραμείνει πρόεδρος. "Κάναμε λάθος για Νιόπλια-Βαζέχα", παραδέχθηκε ο Θ.Γιαννακόπουλος.

"Στους 18 μήνες που είμαι πρόεδρος έχουμε αρχίσει να χτίζουμε τον νέο Παναθηναϊκό. Σε διοικητικό επίπεδο, σε επίπεδο ρόστερ αλλά και σε επίπεδο προστασίας της ομάδας από το παρασκήνιο", δήλωσε ο Νικόλας Πατέρας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων παικτών του "τριφιλλιού"

"Είχαμε πρόβλημα στο παρελθόν, όχι μόνο εμείς. Είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας, να έχουμε ένα πρωτάθλημα το οποίο να κρίνεται στα γήπεδα και όχι εκτός. Να βλέπουμε τις επενδύσεις μας να πιάνουν τόπο και οι φίλαθλοι να είναι ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουν. Όσο εγώ παραμένω πρόεδρος και όσο συνεισφέρω οικονομικά ως μέτοχος, θα βοηθάω για το μεγαλείο της ομάδας. Υπόσχομαι ότι όσο καιρό είμαι στο τιμόνι της, θα κάνω ότι μπορώ για το καλύτερο", κατέληξε.

Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος να μην δείξουν εμπιστοσύνη στους Νιόπλια και Βαζέχα, όταν ανέλαβαν την ομάδα μετά τον Τεν Κάτε. "Τα δύο παιδιά αυτά, τον Νίκο και τον Βαζέχα στην αρχή δεν τα πιστέψαμε. Ήταν ένα σφάλμα και το αναγνωρίζουμε. Όπως αναγνωρίζουμε και τη δουλειά που κάνουν. Για τον λόγο αυτό πρέπει να τιμώνται, όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό αλλά από όλη την Ελλάδα", δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του "Ερασιτέχνη".


   Διαδώστε αυτό το άρθρο