Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πατέρας σε Μαρινάκη: Έλα να να το δούμε μαζί!

Πατέρας σε Μαρινάκη: Έλα να να το δούμε μαζί!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.10.2010 | 11:51
Πρώτη δημοσίευση: 21.10.2010 | 11:51

Ο Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση αρνήθηκε να παραχωρήσει το κεντρικό μπουθ που ζήτησε ο Ολυμπιακός και ο Πατέρας κάλεσε τον Μαρινάκη να δούν δίπλα- δίπλα το ντέρμπι των “αιωνίων”.
 

Αν η πρόταση γίνει δεκτή, θα πρόκειται ασφαλώς για μια ιστορική στιγμή, ανάλογη με τα μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού που παραδίδουν οι διοικήσεις στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού
 
Σχετικά με το αίτημά σας για τη φιλοξενία της διοικητικής σας αντιπροσωπείας στο ΟΑΚΑ εν όψει του μεταξύ των ομάδων μας αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 30 Οκτωβρίου, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα:

1.Το κεντρικό μπουθ του ΟΑΚΑ είναι για την αποκλειστική χρήση των μετόχων και του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας.
 
2.Θα σας διαθέσουμε τη σουίτα στη Θύρα 29, η οποία παραχωρείται πάντα στην εκάστοτε φιλοξενούμενη ΠΑΕ και η οποία πληρεί απολύτως όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές φιλοξενίας και ασφάλειας.
 
3.Ως προς την πρόθεση του Α΄ Αντιπροέδρου σας  να παρευρεθεί στο ΟΑΚΑ, ο Πρόεδρός μας, κ. Νικόλας Πατέρας, τον προσκαλεί να καθίσει δίπλα του και να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα”.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο